Οι «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου

Με τίτλο «Το τηλεφώνημα που έφερε την τρόικα στην Αθήνα» κυκλοφορεί η εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου, του Real Group, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς άλλαξε στάση την τελευταία στιγμή ο Σόιμπλε και όλο το παρασκήνιο που οδήγησε στην επίτευξη της συμφωνίας στη Μάλτα. Στις «Ειδήσεις» μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:- Στα 1.000 ευρώ μεικτά τίθεται το πλαφόν για τις περικοπές στις συντάξεις. – Στην τσιμπίδα της εφορίας και τα εισοδήματα των 400 ευρώ τον μήνα.- Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις:• Του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που εκτιμά ότι «τα βαριά μέτρα μετά το 2019 συνιστούν ένα νέο τέταρτο μνημόνιο».

• Του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, που δηλώνει ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία».

• Του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σταμάτη, που υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση θέλει να εμφανίσει τη Ν.Δ. ως συνεργό στο δικό της έγκλημα».

Στις «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου δημοσιεύονται: – Ρεπορτάζ για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στη Σουηδία με το φορτηγό που έσπειρε τον θάνατο σε εμπορικό κέντρο στη Στοκχόλμη.- Έρευνα για την εγκληματικότητα, που καλπάζει στην περιοχή της δυτικής Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ