Οι «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου

Με τίτλο «Τι φοβούνται οι σεισμολόγοι» μετά τον καταστροφικό σεισμό των 6,6 Ρίχτερ στην Κω κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββατοκύριακου του Real Group. Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί θεωρούν πιθανό μετασεισμό με μέγεθος ακόμη και 6 Ρίχτερ και προειδοποιούν για σεισμική ακολουθία που θα διαρκέσει για μήνες.Στις «Ειδήσεις» μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

  • «Ξεπαγώνουν» οι επιδοτήσεις για το πρώτο πρόγραμμα του «Εξοικονομώ κατ’ οίκον». 64 εκατ. ευρώ θα διατεθούν άμεσα σε 8.000 δικαιούχους.
  • Τι κρύβεται πίσω από την παρενόχληση από τα τουρκικά ραντάρ του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο ΒΑ Αιγαίο.
  • «Μειώστε τον στόχο για το πρωτογενές πλεόνασμα» το μήνυμα του ΔΝΤ στο Βερολίνο.

Η εφημερίδα φιλοξενεί:

  • Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, που δηλώνει ότι «η Ν.Δ. επιχειρεί να χρησιμοποιήσει τη Δικαιοσύνη ως πολιορκητικό κριό», και του τέως αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, ο οποίος τονίζει: «Η έξοδος στις αγορές δεν πρέπει να είναι πυροτέχνημα».

Τέλος, δημοσιεύει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το άγριο φονικό στο Περιστέρι. «Δεν έπρεπε να τον αφήσουν να βγει από το Δαφνί», λέει ο αδερφός του 45χρονου δράστη που δολοφόνησε τη σύντροφό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ