Οι 10 καλύτερες κωμωδίες που υπάρχουν τώρα στο Netflix – Από το Life of Brian μέχρι το… American Made

Η κωμωδία είναι μία από τις κατηγορίες που Netflix με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα φροντίζει να προσθέτει συχνά νέες ταινίες στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Συνήθως οι κωμωδίες που βρίσκονται στο top 10 των πιο δημοφιλών ταινιών στο Netflix τείνουν να είναι ταινίες που πήγαν καλά στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ωστόσο εάν ψάξει κανείς στις κατηγορίες μπορεί να βρει ταινίες «διαμάντια».

Παρακάτω θα βρείτε 10 από τις καλύτερες κωμωδίες που υπάρχουν στο Netflix αυτήν την στιγμή:

American Made (2017)

Η ιστορία ενός πιλότου αεροπορικής εταιρείας που είναι πρόθυμος να πετά για όποιον πληρώνει καλύτερα. Εμπνευσμένη από τον διαβόητο λαθρέμπορο ναρκωτικών Μπάρι Σιλ.

Πατρότητα – Fatherhood (2021)

Ένας χήρος και νέος πατέρας αντιμετωπίζει αμφιβολίες, φόβους, θλίψη και λερωμένες πάνες, καθώς μεγαλώνει την κόρη του μόνος. Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.

Ο Βασιλιάς της Πόλκας – The Polka King (2017)

Αποφασισμένος να πετύχει στην Αμερική, ο πολωνός μουσικός Γιαν Λεβάν εξαπατά τους θαυμαστές του σε μια κωμωδία βασισμένη σε αληθινή ιστορία.

Between Two Ferns: Η Ταινία (2019)

Με όπλο του κουλές ερωτήσεις και μηδαμινή επίγνωση, ο Ζακ Γαλιφιανάκης παίρνει τους δρόμους ψάχνοντας να πάρει συνεντεύξεις από σελέμπριτι για την εκπομπή του.

Metal Lords (2022)

Οι απροσάρμοστοι έφηβοι Χάντερ και Κέβιν ξέρουν καλά πώς θα λάμψουν: πρέπει να αφοσιωθούν στη μέταλ, να κερδίσουν τη Μάχη των Συγκροτημάτων και να δοξαστούν ως θεοί.

Βαμπίρ Εναντίον Μπρονξ – Vampires vs. the Bronx (2020)

Τρία γενναία παιδιά από μια γειτονιά του Μπρονξ που αναβαθμίζεται γρήγορα, ανακαλύπτουν ένα μοχθηρό σχέδιο με στόχο να ρουφήξει τη ζωή από την αγαπημένη τους κοινότητα.

Μια Μάταιη και Ανόητη Χειρονομία – A Futile and Stupid Gesture (2018)

Σε μια ζωή γεμάτη από επιτυχίες και αποτυχίες, ο συνιδρυτής του “National Lampoon” Νταγκ Κένι ανέδειξε την κωμωδία και διαμόρφωσε την ποπ κουλτούρα της δεκαετίας του ’70.

Το Αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης – Monty Python and the Holy Grail (1975)

Οι Μόντι Πάιθον σατιρίζουν το μύθο του Βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης στη μακρινή αποστολή τους για να βρουν το Άγιο Δισκοπότηρο.

Με Λένε Dolemite – Dolemite Is My Name (2019)

Στο Λος Άντζελες του ’70, ο επίδοξος κωμικός Ρούντι Ρέι Μουρ πιάνει την καλή με το προκλητικό alter ego του, τον Dolemite. Αλλά τα ρισκάρει όλα για τη μεγάλη οθόνη.

Ένας Προφήτης μα τι Προφήτης – Life of Brian (1979)

Ο Μπράιαν, γεννημένος σε στάβλο στην Ιουδαία, γίνεται μέλος μιας ομάδας ζηλωτών κατά των Ρωμαίων. Η μοίρα του, όμως, μοιάζει πάντα με αυτήν ενός συγκεκριμένου ξυλουργού.

πηγή: FOXreport.gr

Αυτό θα είναι το τέλος του κόσμου; Η διαστημική έκρηξη που μπορεί να εξαφανίσει την ζωή στη Γη

Μικροσκοπική συσκευή hacking μπορεί να «διαλύσει» τα iPhone – Πώς να προστατευτείτε

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να βρείτε το τετράφυλλο τριφύλλι σε 11 δευτερόλεπτα;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ