Ο Χρήστος Κέλλας για την ΕΡΤ

Ο Χρήστος Κέλλας για την ΕΡΤ

Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Κέλλας, σχετικά με το θέμα της ΕΡΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που η χώρα μας καταβάλλει τεράστια προσπάθεια να βγει από το αδιέξοδο με τρομερές θυσίες του λαού, με ριζοσπαστικές κινήσεις, τολμηρές τομές και δημιουργικές ανατροπές σ’ όλα τα επίπεδα, κάποιοι αρνούνται όχι μόνο να βοηθήσουν την προσπάθεια, αλλά αγωνίζονται με κάθε  τρόπο για την διατήρηση παλαιών κακών πρακτικών που έφεραν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση.

Την ώρα που ορισμένοι βιάστηκαν να μιλήσουν για πραξικόπημα, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, είχε την τόλμη να προχωρήσει στη λήψη και εφαρμογή μιας ρεαλιστικής, αλλά και γενναίας απόφασης, με γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού Λαού, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος. 

Οι μεταρρυθμίσεις στο σύνολο τους είναι απαραίτητο να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν, διότι μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τη δημιουργία μιας νέας δημόσιας τηλεόρασης, η λειτουργία της οποίας θα διέπεται από διαφάνεια, αξιοκρατία και αντικειμενικότητα.

Όποιοι επιχειρούν άλμα στο κενό, ας αναλάβουν και την ευθύνη των επιλογών τους. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε συντονισμένα και αποδοτικά για την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε», δήλωσε ο κ. Κέλλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ