Ο Σωτήρης Κοντιζάς για το MasterChef: Την βρίσκω με αυτά τα δημοσιεύματα, λέω πού να ξέρατε;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρέθηκε στην εκδήλωση που οργανώθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», η οποία τον συνάντησε εκεί.

Το MasterChef με τους Ιωαννίδη, Κοντιζά και Κουτσόπουλο επιστρέφει – Η επίσημη ανακοίνωση του Star

Ο γνωστός σεφ μεταξύ άλλων έδωσε την δική του απάντηση για το MasterChef 7, αλλά και για τα δημοσιεύματα που γράφονται το τελευταίο διάστημα.

«Κάθε φορά που τελειώνει το MasterChef μας λείπει. Θα παλέψουμε για να κάνουμε το καλύτερο MasterChef που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα» δήλωσε, με τον ίδιο να αποκαλύπτει στην συνέχεια πως το υλικό των κάστιγνκ που έχουν μέχρι στιγμής μαγειρικά είναι πολύ καλό.

Ποια είναι η αντίδρασή του σχετικά με τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι προγράμματα όπως το MasterChef και το GNTM κάνουν περισσότερο ριάλιτι και το Star σκέφτεται να τα «παγώσει» για κάποιο διάστημα; «Την βρίσκω με αυτά, τα διαβάζω και λέω ‘πού να ξέρατε;’… Eίναι πραγματικότητα το MasterChef, δεν είναι μια πραγματική κουζίνα» απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τέλος, ο γνωστός σεφ ανέφερε πως η πρεμιέρα του διαγωνισμού μαγειρικής θα προβληθεί στην μικρή οθόνη αρχές με μέσα Ιανουαρίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ