Ο Πρώτος από εμάς: Τι θα δούμε απόψε – Ο Νικόλας και η Έλενα δεν είναι πια μόνο φίλοι…

Η νέα δραματική κομεντί «Ο Πρώτος από εμάς» συνεχίζεται απόψε, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 22:30, στον ΑΝΤ1 με συγκλονιστικές εξελίξεις.

Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς

Ο Έβαν αρχίζει να ενοχλείται από την αναβολή του γάμου και νιώθει να απειλείται από τους φίλους της Κάτιας και ειδικά από τον Άλκη. Ο Φίλιππος είναι σε απόγνωση, δεν αντέχει άλλο να κρατάει κρυφό το μυστικό από τους φίλους του, δεν ξέρει όμως πώς θα αντιδράσουν όταν το μάθουν. Η γυναίκα του Φίλιππου είναι πια σίγουρη ότι την απατάει και φτάνει απρόσκλητη στο γραφείο του θέλοντας να τον αιφνιδιάσει.

Ο Νικόλας και η Έλενα έρχονται πολύ κοντά και συνειδητοποιούν πως η φιλία τους έχει πάρει πια άλλο δρόμο. Η Κάτια νιώθει μπερδεμένη, η αναβολή του γάμου της την έχει βάλει σε σκέψεις, ενώ όλα δείχνουν πως η σχέση της με τον Άλκη είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νόμιζε μέχρι τώρα. Η Έλσα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν κατά λάθος κρυφακούει τον πατέρα της να μιλάει στους φίλους του…

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Η νέα δραματική κομεντί «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» είναι ένα ταξίδι στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής, μια νέα σύγχρονη σειρά γεμάτη συναίσθημα και τρυφερότητα, που υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές συγκίνησης αλλά και γέλιου, και να μας υπενθυμίσει πως κάποιες φορές η ζωή δεν ξεκινά μόνο μια φορά!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α

Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης
Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ