Ο πρώτος από εμάς: Η Σοφία διώχνει τον Κοσμά από το σπίτι αλλά βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη δυσκολία

Η δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς» έρχεται την Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 22:00, στον ΑΝΤ1 με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις, συγκίνηση, αλλά και χιούμορ.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Φτάνει η ώρα που η Έλενα και ο Νικόλας πρέπει να συναντήσουν τη δικηγόρο για το θέμα της υιοθεσίας αλλά ο Νικόλας δεν εμφανίζεται. Οι φόβοι της Έλενας αρχίζουν να επαληθεύονται και καλείται να σκεφτεί προσεκτικά το επόμενό της βήμα. Η Κάτια λέει το μεγάλο «ναι» στον Άλκη και ετοιμάζεται να μετακομίσει σπίτι του και το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν και την Έλσα.

Η Σοφία διώχνει τον Κοσμά από το σπίτι αλλά βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη δυσκολία… την στεναχώρια του Πάρη. Ο Φίλιππος δίνει ραντεβού σε ένα καφέ με τον άντρα από την εφαρμογή, μόνο που τελικά δεν εμφανίζεται κάποιος άγνωστος αλλά ένας άντρας από το παρελθόν. Ο Έβαν επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στον Άλκη.

Δείτε το trailer

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α
Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης
Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ