Η δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμας» έρχεται απόψε στις 22:30, με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, συγκίνηση αλλά και χιούμορ!
Τι θα δουμε απόψε Τετάρτη 22 Μαΐου στις 22:30
Η Έλσα δεν αντέχει άλλο να ακούει ότι θα χάσει τον πατέρα της και φεύγει από το σπίτι της σε άσχημη κατάσταση. Ο Φίλιππος για ακόμη μία φορά ζητάει από τον Αλέξη να μείνει έξω από τη ζωή του. Ο Αλέξης, όμως, δεν τα παρατάει και πιάνει δουλειά ξανά στο αρχιτεκτονικό γραφείο του Φίλιππου. Πώς θα το πάρει ο Φίλιππος μόλις τον αντικρίσει στο γραφείο;
Η θεία της Μελίνας επισκέπτεται με δικηγόρο τον Νικόλα και την Έλενα, για να τους δείξει ότι είναι αποφασισμένη να πάρει τη μικρή. Η Έλενα δεν σηκώνει τα τηλέφωνα στον Νικόλα κι εκείνος ανησυχεί, καθώς φοβάται πως η Έλενα θα κάνει κάτι ακραίο, που θα τους βάλει σε κίνδυνο.
«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» – Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.