Ο Πρώτος από εμάς: Η Κάτια ζητάει εξηγήσεις από τον Άλκη – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Η δραματική κομεντί «Ο Πρώτος από εμάς» επιστρέφει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 22:30, και την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 22:00, στον ΑΝΤ1, με 2 νέα επεισόδια γεμάτα ανατροπές και εκπλήξεις, συγκίνηση, αλλά και χιούμορ.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 28

Τα νέα αποτελέσματα εξετάσεων του Άλκη, θα φέρουν τα πάνω κάτω στην εξέλιξη της υγείας του. Η Έλσα παραμένει μπερδεμένη ανάμεσα στο δίπολο, Μάριος-Τάσος. Η Θάλεια, μητέρα της Έλσας, φτάνει στην Αθήνα και φιλοξενείται στο σπίτι του Άλκη. Ο Νικόλας και η Χαρά βρίσκονται εκ νέου, πριν από τις οριστικές τους αποφάσεις. Έλενα και Κοσμάς συγκρούονται με φόντο τα οnline apps γνωριμιών. Η σχέση Έβαν και Κάτιας δείχνει να είναι σε οριακό επίπεδο. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φτιάξει τα πράγματα, ο Έβαν θα στραφεί για βοήθεια στον Άλκη.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 29

Η Έλσα έρχεται σε δύσκολη θέση, όταν η Θάλεια τη βλέπει στο δρόμο να φλερτάρει με τον Τάσο. Η Σοφία τρακάρει με το αυτοκίνητο του Κοσμά, χωρίς να ξέρει πως θα διαχειριστεί την κατάσταση. Μία τυχαία συνάντηση στον τόπο του ατυχήματος θα τη βοηθήσει, αναζωπυρώνοντας ένα παλιό πάθος.  Ο Έβαν μεταφέρει πληροφορίες στην Κάτια, σχετικά με τον Άλκη και την σχέση του με την Θάλεια. Το αποτέλεσμα θα είναι η Κάτια να ζητήσει εξηγήσεις από τον Άλκη…

Δείτε το trailer

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Τελτζίδης
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.
Μαζί τους: Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Γιαννακός, Εύα Κοτανίδη, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Νατάσα Κοτσοβού, Λάζαρος Βασιλείου, Ηρώ Πεκτέση, Ιωάννα Πιατά, Σεμέλη Μητροπούλου κ.α
Στον ρόλο του ΄Εβαν ο Κώστας Φαλελάκης
Στον ρόλο του Στέφανου ο Γιάννης Βούρος
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΤΕΝΝΑ STUDIOS
Η σειρά είναι διασκευή της επιτυχημένης σειράς “The First of Us” της Paramount Pictures International.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ