Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σωτήρης ενημερώνεται ότι ο Αποστόλης ζει

Η δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών» συνεχίζεται απόψε, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στις 20:00, στον Alpha με καταιγιστικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο, η Γεωργία και ο Πάρης φεύγουν από το σπίτι με σκοπό να παντρευτούν, ενώ ο Άγης θα κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον γάμο αυτό…

Η μεγάλη μέρα των εγκαινίων είναι γεγονός και ο Παράδεισος ξαναζεί τα μεγαλεία του καθώς πλήθος κόσμου συνωστίζεται μέσα και έξω από το κατάστημα. Πίσω όμως από τα χαμόγελα και την καλή διάθεση των ανθρώπων του, κρύβεται αγωνία, μυστήριο και πόνος. Η Μιράντα θα ενδώσει στον εκβιασμό του Φώτη, αλλά θα καταφέρει να κρύψει την αγωνία της από τον Ντίνο και τον Σίμο, που δεν παίρνουν τα μάτια τους από πάνω της. Η Γεωργία και ο Πάρης με κουμπάρο τον Στέφανο φεύγουν με σκοπό να παντρευτούν παρά την αντίθετη γνώμη όλων για τη χρονική στιγμή. Η Πιπίτσα ενημερώνει τον Άγη για την εξέλιξη ελπίζοντας ότι θα προλάβει να τους σταματήσει. Η αποφασιστικότητα της Δωροθέας, να μπει εμπόδιο στα σχέδια Χρήστου ανησυχεί την Βικτώρια. Μήπως τελικά τα ένοχα μυστικά της έρθουν στο φως από τους φίλους και όχι τους εχθρούς της; Δυο μυστικοί αστυνομικοί ενημερώνουν τον Σωτήρη πως στην επίσκεψη τους στο Μπραζίλ είδαν έναν άνδρα, που είναι φτυστός ο μακαρίτης Αποστόλης Βασιλείου.

Δείτε το trailer

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.
Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ