“Ο Παράδεισος των κυριών” – Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για το φόνο της Νέλλυς

Ο Πάρης αποκαλύπτει τον «βρώμικο» ρόλο του Σίμου στο σημερινό επεισόδιο «Ο Παράδεισος των κυριών», στις 20:00 στον Alpha.

Πρώτη μέρα της Μιράντας, που έχει επιστρέψει στον Παράδεισο και ζητά διαζύγιο από τον Ντίνο. Ο Ντίνος εξοργισμένος βγάζει τη βέρα του και δεν έχει διάθεση να ακούσει καμία δικαιολογία. Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Νέλλυς, αλλά ο κατά συρροή δολοφόνος έχει φροντίσει να κατασκευάσει το άλλοθι του για την ήμερα του φόνου.

Ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλυς και μαθαίνει ότι έχει καταθέσει την αλήθεια στην αστυνομία για τον βιασμό, αλλά ο Δημοσθένης δεν την προώθησε στο τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση. Ο Πάρης μετά την εμφάνιση της Ζωζώς μοιάζει να απαλλάσσεται από το μαρτύριο που περνά και οι πραγματικοί ένοχοι θα πρέπει να ανησυχούν ότι ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους.

 Η Μιράντα επισκέπτεται τον Ντίνο για να του εξηγήσει γιατί πρέπει να πάρουν διαζύγιο. Ο Ντίνος δεν αντέχει την απουσία της… Παρασυρμένοι από τα συναισθήματα, φιλιούνται…

 

Ο Χριστόφορος βλέπει τη Μιράντα πολύ στεναχωρημένη, λόγω του χωρισμού της με τον Ντίνο, και την παρακινεί να φροντίζει περισσότερο τον εαυτό της και να χαμογελά…  

 

Δείτε το trailer:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ