Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος ζητά από την Ματούλα να φύγει από το σπίτι

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς  “Ο  παράδεισος  των κυριών” ο Σωτήρης μαθαίνει ότι το πτώμα που βρέθηκε στον «Παράδεισο» ανήκει στον Δούβλη… 

Η Σύρμω αποφασισμένη να πείσει τον Μεμά να επιστρέψει, βάζει τον Πασχάλη να κάνει κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Η απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται η Δωροθέα την ταράζει, όμως στην συνέχεια ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να τη βάλει σε θέση ισχύος. Η Όλγα έχει μία σημαντική και ευχάριστη εξέλιξη στην ζωή της.

Ο Σίμος κάνοντας μία κουβέντα με τον Μάρκο τον φέρνει σε δύσκολη θέση σε σχέση με την Δωροθέα. Η Πιπίτσα απ’ την άλλη προσπαθεί να βοηθήσει τη Γεωργία και το μωρό, όμως η Γεωργία μετά την ανακοίνωση που της έκανε ο Πάρης, φαίνεται σα να έχει παραιτηθεί. Η Ζηνοβία επιπλήττει την Στέλλα για τις συνεχόμενες καθυστερήσεις, εκείνη όμως ρίχνει το βάρος στην Αμαλία.

Πώς θα αντιδράσει η Αμαλία όταν ακούσει ότι την κατηγορεί πίσω απ’ την πλάτη της;

Δείτε το trailer

 

Ο Αποστόλης εμφανίζεται στην Δωροθέα και της αποκαλύπτει ότι ο Χρήστος ήταν αυτός που τον έσωσε από τη φωτιά κι εκείνη τον βοηθά να φύγει από το σπίτι, χωρίς να τον δει κανείς

Δείτε το απόσπασμα του επεισοδίου

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ