Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αθήνα του 1963 και τα εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος

Η νέα δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών» κάνει πρεμιέρα απόψε, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Οι εικόνες από την Αθήνα του 1963 και την νυχτερινή ζωή θα μας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή.

Στο πρώτο επεισόδιο, τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ