Ο Όρκος: Δράση και ανατροπές – Ο Φίλιππος εντοπίζει το παράνομο χειρουργείο του κυκλώματος

Δράση και ανατροπές στα δύο νέα επεισόδια της συγκλονιστικής δραματικής σειράς «Ο όρκος ΙΙ», που μεταδίδονται από την ΕΡΤ1 το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στις 22:00.

Ακολουθώντας τις αναμνήσεις της Μπελού, ο Φίλιππος ανακαλύπτει το παράνομο, υπόγειο χειρουργείο του κυκλώματος και αποφασίζει να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Την ίδια ώρα, η Μαριτίνα έρχεται πιο κοντά με τον Νικήτα Στεργίου, ενώ η Θάλεια Μελά νιώθει αβοήθητη και ψάχνει τρόπο να βοηθήσει στην εξαφάνιση του Μπερκ.

Επεισόδιο 5ο: «Η άκρη του νήματος»

Ο Φίλιππος κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει τη Μαριτίνα, εκείνη όμως τον αποφεύγει, αποφασίζοντας να αντιμετωπίσει το πένθος της μέσω της τέχνης της. Αυτό τη φέρνει όλο και πιο κοντά με τον Νικήτα Στεργίου, ο οποίος την ενθαρρύνει συνεχώς αγοράζοντας τα προϊόντα της. Παρέα με την Μπελού, ο Φίλιππος αρχίζει να ενώνει τα στοιχεία και με τη βοήθεια του Ραφαήλ καταφέρνει να ανακαλύψει την αρχή του νήματος στην έρευνά του. Αυτό θα εξοργίσει όσους βρίσκονται απέναντί του κι ένα από τα κοντινά του άτομα θα αναγκαστεί να τον προδώσει.

Επεισόδιο 6ο: «Αγριότητα»

Οι δημοσιογράφοι μαζεύονται έξω από τον «Άγιο Συμεών», για να καλύψουν τα τελευταία γεγονότα σχετικά με την απαγωγή του Μπερκ Αλμπάσα και η Γαλάτεια Παράσχη προσπαθεί να τους απομακρύνει για να μην μπλέξει το νοσοκομείο σε σκάνδαλο. Ο Φίλιππος ανακαλύπτει το υπόγειο όπου γίνονται τα παράνομα χειρουργεία και αποφασίζει να στραφεί στη δικαιοσύνη, όσο η Μαριτίνα έρχεται κοντά με τον Νικήτα Στεργίου. Η Θάλεια Μελά νιώθει αβοήθητη και ψάχνει τρόπο να βοηθήσει στην εξαφάνιση του Μπερκ, ενώ η Λένα Ζησίμου, η βοηθός του Φίλιππου ανακαλύπτει το μυστικό του Ραφαήλ κι έρχονται σε σύγκρουση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ