Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τη στασιμότητα που έχει προκαλέσει η διαπραγμάτευση – ΒΙΝΤΕΟ

“Νομίζω πως είναι πια τόσες πολλές και τόσο μεγάλες οι απώλειες από την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση που αυτό αρχίζει και αποτελεί έναν πάρα πολύ ισχυρό λόγο για να υπάρξει μια συμφωνία” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

“Έστω κι αν είναι μια μέτρια συμφωνία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι χειρότερη από αυτό που τώρα συμβαίνει στην εσωτερική μας οικονομία. Μιλούμε ουσιαστικά για εσωτερική στάση πληρωμών. Το κράτος οφείλει μερικά δισεκατομμύρια προς την ιδιωτική οικονομία, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, ακόμη και καλές επιχειρήσεις – επιχειρήσεις δηλαδή που όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν κέρδη, βρίσκονται αντιμέτωπες με τον εφιάλτη της έλλειψης ρευστότητας, η ζήτηση στην αγορά έχει κυριολεκτικά πάψει να υπάρχει, έχει εξαφανιστεί, έχει μειωθεί, σε μηδενικά όρια έχει φτάσει κι επομένως μυρίζει η ατμόσφαιρα μπαρούτι” πρόσθεσε.

“Βλέπω αν παραταθεί για 15 – 20 ημέρες, έναν μήνα αυτή η ιστορία να αρχίσουν και πάλι τα λουκέτα, να αρχίσουν να χάνονται και πάλι θέσεις εργασίας” κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε το βίντεο του Star

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ