Ο Νίκος Χατζηνικολάου για τα 14α γενέθλια του Realfm 97,8

Στα 14α γενέθλια του Realfm 97,8 αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην έναρξη της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

“Ευχαριστούμε θερμά όλους σας για τις εγκάρδιες ευχές για τα 14 χρόνια που κλείνει σήμερα ο Realfm. 14 χρόνια ενημερωτικής προσπάθειας, 14 χρόνια ενημερωτικού αγώνα, που νομίζουμε ότι σε γενικές γραμμές πήγε καλά με τα λάθη μας, με τις αστοχίες μας, με τις παραλείψεις μας, αλλά πάντοτε με καλή πρόθεση, πάντοτε με τη διάθεση να είμαστε κοντά στους ακροατές μας, πάντοτε με τη διάθεση να προσφέρουμε όσο το δυνατόν πιο πολύπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση” ανέφερε.

“Άλλωστε αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο ενημερωτικό ραδιόφωνο από τα υπόλοιπα, είναι το γεγονός ότι είναι πολυφωνικό. Ότι δηλαδή επιτρέπει να εκφράζονται από τα μικρόφωνά του όλες οι απόψεις, αλλά και ότι είναι ανοιχτό στις απόψεις των ακροατών του. Ότι για πολλές ώρες καθημερινά στο πρόγραμμά του ανοίγει τα μικρόφωνα για να ακουστούν οι φωνές των απλών πολιτών, να ακουστούν οι φωνές των ακροατών του Realfm, για όλα τα ζητήματα, πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, αθλητικά” πρόσθεσε.

“Και επομένως είναι ένα ραδιόφωνο, όπως σωστά είπε ο Γιώργος Χουδαλάκης στην προηγούμενη ώρα της εκπομπής, δεν μπορεί να κρύψει καμία είδηση για τον απλούστατο λόγο ότι στα μικρόφωνά του υπάρχουν όλες οι φωνές, όλες οι αποχρώσεις και κυρίως υπάρχουν οι ακροατές του. Και να ήθελε κάποιος, να του έμπαινε η ιδέα να κρύψει μια είδηση, δεν θα μπορούσε στον Realfm. Κατασκευαστικά το ραδιόφωνο αυτό είναι ένα πολυφωνικό, ένα ανοιχτό ραδιόφωνο από το οποίο περνούν όλες οι απόψεις και όλες οι ειδήσεις, αμακιγιάριστες, χωρίς παρεμβάσεις, χωρίς διευθυντική γραμμή, χωρίς εκδοτική γραμμή” είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.