Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος επιστρέφει και μας ξεσηκώνει!

Στη ζωή του και στην καριέρα του υπήρξε πάντα ανατρεπτικός! Η επιστροφή του στη δισκογραφία δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξίσου ανατρεπτική! Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, το μουσικό είδωλο που σφράγισε τις χρυσές δεκαετίες του ’80 και του ’90, επέλεξε τις καυτές μέρες του δεκαπενταύγουστου για να ανακοινώσει το εντυπωσιακό του come back στη δισκογραφία με μία νέα δουλειά έκπληξη! Το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Σ’έχω βάλει στο μάτι», το οποίο συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη Μαρία Ματσούκα, έχει ήδη ξεσηκώσει τα μπαράκια της Μυκόνου, όπου ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο προκειμένου να παρουσιάσει για πρώτη φορά τη νέα του δουλειά.

Όπως προκύπτει κι από τον τίτλο του, το «Σ’ έχω βάλει στο μάτι» σε παρασύρει με το ρυθμό του να χορέψεις, να διασκεδάσεις, να ξεδώσεις! Ιδιαίτερα διασκεδαστικό είναι και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού , το οποίο αναπαριστά με πολύ χιούμορ και γλαφυρότητα τη διαχρονική υποταγή του άντρα στη γυναικεία γοητεία!

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έγραψε τη μουσική και ερμηνεύει ο ίδιος το τραγούδι του ενώ υπογράφει και τους στίχους του τραγουδιού μαζί με τη στενή του συνεργάτη και μάνατζερ Χρύσα Δρακοπούλου.

Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό τραγούδι το οποίο είναι βέβαιο πως θα παίζεται και θα τραγουδιέται κι ολόκληρο τον χειμώνα!

Αλλά γιατί να μιλάμε από τώρα για τον χειμώνα; Το καλοκαίρι είναι ακόμα μπροστά μας!

Δείτε το video clip:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.