Ο Γιατρός: Ο Αντρέας έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που τον διαλύει

Η δραματική σειρά του Alpha, «Ο Γιατρός» συνεχίζεται απόψε, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στις 22:40, με συγκλονιστικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Κάτι καλό που σου κάνει κακό», Ο Αντρέας έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που τον διαλύει και τον κάνει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο.

Τι θα δούμε απόψε

Ο Ανδρέας προσπαθεί να μπει στο email του αλλά δεν θυμάται τους κωδικούς και ο μόνος τρόπος να ανοίξει τον λογαριασμό είναι να απαντήσει στην ερώτηση ασφαλείας που έχει βάλει: «κάτι καλό που σου κάνει κακό». Ο Απόστολος προσπαθεί να τον αποτρέψει από το να μπει στα mail του καθώς δεν θεωρεί ότι είναι ακόμα έτοιμος να αντιμετωπίσει κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του. Παράλληλα, στο νοσοκομείο κάνει εισαγωγή ο αδερφός της Σοφίας, ο Κυριάκος έπειτα από ένα ατύχημα στην αναρρίχηση. Οι σχέσεις των δύο αδερφών δεν είναι και οι καλύτερες πράγμα που κάνει την Σοφία πολύ δύσπιστη μαζί του γιατί πιστεύει πως έχει μπλέξει με ναρκωτικά. Με τη βοήθεια του Ανδρέα ως διαμεσολαβητή η Σοφία και ο Κυριάκος καταφέρνουν να έρθουν κοντά και να μιλήσουν ειλικρινά για πρώτη φορά μετά από χρόνια. Τέλος ο Ανδρέας καταφέρνει να μπει στο email του και έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που τον διαλύει και τον κάνει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο.

*στο ρόλο του Κυριάκου ο Ιάσωνας Παπαματθαίου
*στο ρόλο της Μάγδας η Αντριάνα Αντρέοβιτς
*στο ρόλο της Βίκυς η Ναταλία Καλημερατζή
*στο ρόλο του Μπάμπη ο Πάνος Κρανιδιώτης

Δείτε το sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Ο Γιατρός – Δευτέρα & Τρίτη στις 22:40

Χάνει το παρελθόν του, βρίσκει τη ζωή του
Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.
Έχασε τα τελευταία 12 χρόνια από τη μνήμη του, αλλά του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του.

Συντελεστές

Απόδοση σεναρίου: Παναγιώτης Ιωσηφέλης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαβασιλείου

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Δήμητρα Σιγάλα, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Λέκκας, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αντώνης Μυριαγκός, Αλέξανδρος Κώχ, Γωγώ Kαρτσάνα, Ρένα Κυπριώτη, Μαριέλλη Μανουδάκη, Εφη Κάντζα.

*Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν διαφορετικοί guests.

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel
Based on a Format Created by Francesco Arlanch and Viola Rispoli”
“Format licensed by Sony Pictures Television”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ