Ο Γιατρός – Γιώργος Παπαβασιλείου: Η Άννα ερωτεύεται ξανά τον Αντρέα και θα υπάρξει διαμάχη

«Ο Γιατρός», η σειρά του Alpha, η οποία έχει κατακτήσει τους τηλεθεατές και σε κάθε επεισόδιο σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, έχει να δώσει πολλά στον τηλεθεατή: πέρα από τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, είναι οι ιστορίες που μας λέει, σύγχρονες, τρυφερές, συγκινητικές, με ενσυναίσθηση, με αγάπη, με εναλλαγή των συναισθημάτων. Το ιατρικό δράμα που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα στις 22:40 είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρίσκεται μπροστά στην πιο συγκινητική ερμηνεία της ζωής του. «Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ταυτίστηκε τόσο με το ρόλο του Doc, του Αντρέα, που δε χρειάστηκε ποτέ να παίξει κάτι. Ήταν ο ρόλος», λέει ο σκηνοθέτης της σειράς, Γιώργος Παπαβασιλείου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Αυτοσυγκεντρωνόταν, κι όταν ξεκινούσε το γύρισμα ήταν στη συναισθηματική συνθήκη που χρειαζόταν η σκηνή».

Στο σημερινό επεισόδιο ο Αντρέας και η Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου) βγαίνουν ραντεβού και την ενημερώνει ότι πλέον γνωρίζει για τη σχέση τους (στο παρελθόν) και η Άννα (Δήμητρα Σιγάλα). Πώς θα αντιδράσει η Άννα σε αυτό; Πώς θα αντιμετωπίσει τη σχέση Αντρέα-Σοφίας; «Η Άννα ερωτεύεται ξανά τον Ανδρέα. Θα καταλάβει ότι μέσα της υπάρχει ακόμη αυτός ο άντρας κι ότι δεν μπορεί μα τον αφήσει πίσω. Έτσι θα υπάρξει μια διαμάχη» μεταξύ των δύο γυναικών, υπογραμμίζει ο ίδιος, δίνοντας ένα spoiler.

Όσο για τη σχέση Λεωνίδα (Χρήστος Ζαν Μπατίστ) κι Εύας (Βίκυ Διαμαντοπούλου), ο Λεωνίδας βρίσκεται μπροστά σε μία διελκυστίνδα. «Από την μια ερωτεύεται τη συνάδελφό του, την Εύα, από την άλλη έχει φοβερή υποχρέωση στους συμπατριώτες του. Διότι όλο το χωριό πλήρωσε για να καταφέρει να έλθει στην Αθήνα και να σπουδάσει γιατρός» εξηγεί ο Γιώργος Παπαβασιλείου, για να καταλήξει: «Όλα τα ζευγάρια έχουν μεγάλη περιπέτεια μπροστά τους, τίποτα δεν έχει κλείσει οριστικά!»

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Παπαβασιλείου στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ