Ο Γιάννης Πάριος στο “Ενώπιος Ενωπίω”: Η άγνωστη ιστορία με τον γιο του και το πιάνο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Πάριο. Για τον σπουδαίο καλλιτέχνη μίλησε και ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης είναι και τεράστιος στιχουργός.

Μάλιστα ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε μία πολύ συγκινητική ιστορία με τον γιο του. “Ήμασταν στην Πάρο και ο Χάρης έγραφε όλο το βράδυ στο διπλανό σπίτι. Υποτίθεται ότι ήμασταν ψιλοτσακωμένοι τότε. Και έρχεται και κάθεται στο πιάνο μου και παίζει μία μελωδία και τρελάθηκα. Το ακούω και του λέω: «ωραία μελωδία» και γυρνάει και μου κάνει: «γράψε ντε κανέναν στίχο»” ανέφερε ο Γιάννης Πάριος. «Και αυτό το τραγούδι είναι από τις τελευταίες του επιτυχίες, είναι το «Γέμισε η ζωή μου βράδια αξημέρωτα»” συμπλήρωσε ο σπουδαίος καλλιτέχνης. Στη συνέχεια διηγήθηκε ακόμα μια ιστορία για τον μικρότερο γιο του Νικόλα, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική.

“Ήταν έκπληξη αλλά εμένα και τον Χάρη δεν μας εξέπληξε τόσο γιατί από 8 ετών, καθόταν στο πιάνο στην Πάρο ο Χάρης κι έπαιζε μια μελωδία. Ήταν ο μικρός από πάνω και κοιτάει και λέει σήκω επάνω να το παίξω εγώ αυτό. Κάθεται, με κοιτάει ο Χάρης και μου λέει μπαμπά τι θα κάνουμε με αυτόν εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ξέρει ότι δεν συμφωνώ με το στιλ μουσικής του αλλά ούτε διαφωνώ με τη νέα γενιά. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο” περιέγραψε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ