Ο Γιάννης Παπαδόπουλος για το πρωτοσέλιδο της “Αγοράς” στην ΕΡΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «ON ΕΡΤ» που παρουσιάζει η Ελένη Χρονά και ο Ανδρέας Ροδίτης, φιλοξενήθηκε ο διευθυντής της εφημερίδας «Αγορά», Γιάννης Παπαδόπουλος, οποίος μίλησε για τα αποκλειστικά θέματα της εφημερίδας, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο.

H «Αγορά» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με αποκλειστική συνέντευξη του αντιπροέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Μέρκελ, Μίκαελ Φουκς, υπό τον τίτλο «Δεν ψηφίζουμε λύση χωρίς το ΔΝΤ».

Ο στενός συνεργάτης της Γερμανίδας καγκελαρίου τονίζει ότι για να περάσει από το γερμανικό κοινοβούλιο μια συμφωνία μεταξύ της Αθήνας και των δανειστών θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα και των τριών θεσμών, της Κομισιόν, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. 

Επίσης, η «Αγορά» φιλοξενεί συνεντεύξεις:

του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος τονίζει: «Τρίτο μνημόνιο δεν πρόκειται να υπάρξει, όσο κι αν ελπίζει η αντιπολίτευση» και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ., Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος δηλώνει: «Κυβέρνηση συνεργασίας με Τσίπρα πρωθυπουργό».

Η «Α» φιλοξενεί επίσης συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος προειδοποιεί: «Ο λογαριασμός της διαπραγμάτευσης θα έρθει παραφουσκωμένος».

Τέλος, η εφημερίδα δημοσιεύει άρθρο της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, η οποία ζητεί «Ισχυρή και καθαρή εντολή την Κυριακή» και ρεπορτάζ που αποκαλύπτει την απαίτηση-σοκ των δανειστών να επιβληθεί χαράτσι στους συνταξιούχους για τα φάρμακά τους.

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

H «Αγορά» που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ