Ο επικός τσακωμός της Κατερίνας Κούκα και της Άσπας Τσίνα που άφησε εποχή – Μικρούτσικος: «Πίστευαν ότι είναι ακαδημαϊκοί»

Μία ιστορική κόντρα της ελληνικής τηλεόρασης ανάμεσα στην Κατερίνα Κούκα και την Άσπα Τσίνα σε talent show, θυμήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή τον καβγά του Fipster και της Μέγκαν στο Fame Story.

Ο συγκεκριμένος τσακωμός έχει αφήσει εποχή. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Κούκα, μέλος της κριτικής επιτροπής του Fame Story, διαφώνησε με την διαγωνιζόμενη Άσπα Τσίνα, λόγω της «εκρηκτικής» συμπεριφοράς της δεύτερης. Η Άσπα υποστήριξε, πως οι κριτές δεν κρίνουν την ερμηνεία της, αλλά τον χαρακτήρα της, με την Κατερίνα Κούκα να εκτιμά πως δεν θα κάνει ποτέ καριέρα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμήθηκε το παραπάνω περιστατικό και σχολίασε:

«Η Κατερίνα Κούκα κάνει μία κριτική, δεκτό να κάνει την κριτική της. Tο στραβό στοιχείο είναι αλλού… Άλλο να πεις ότι θέλουμε τα παιδιά σεβαστικά και υποταγμένα, αυτά είναι μέσα στον ρόλο της ή στην ψευδαίσθηση κάποιου άλλου ρόλου».

«Aυτό το ηθικοπλαστικό ήταν γιατί πίστευαν ότι είναι ακαδημαϊκοί όλοι τους. Πάμε παραπέρα. Αυτό που είπε και είναι φάουλ είναι ότι “είσαι καλή τραγουδίστρια και δεν θα κάνεις καριέρα”, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Εγώ μέχρι εκεί δεν είχα πει κουβέντα για την Κούκα».

«Η Κούκα μου υπογραμμίζει τον ρόλο μου και πέφτει έξω, γιατί με υποτιμά γιατί νομίζει ότι θα πάρω την Άσπα και θα της πω τι θα πει. Η Άσπα με ένιωσε σαν ζεστή μήτρα έβγαλε αυτό που είχε» ανέφερε ο παρουσιαστής. «Η Άσπα ήρθε και με βρήκε στο νοσοκομείο, ξάπλωσε στο τραπέζι και ήταν σαν να κάναμε Fame Story παλαιού τύπου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ