Ο Ατζούν απέκτησε την Χαλ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στα χέρια του Τούρκου μεγιστάνα Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται πλέον η Χαλ. Ο παραγωγός του γνωστού τηλεοπτικού σόου «Survivor» αγόρασε τον αγγλικό σύλλογο από την οικογένεια Σαλάμ έναντι του ποσού των 24 εκατ. ευρώ!

Μετά από αρκετό καιρό διαπραγματεύσεων, η EFL ενέκρινε τη μεταβίβαση των μετοχών από τους Ασέμπ και Εχάμπ Σαλάμ στον Ατζούν Ιλιτζαλί και έτσι η Χαλ περνάει και με τη… βούλα στα χέρια του Τούρκου επιχειρηματία και παραγωγού.

Το μόνο που απομένει πλέον για την ανακοίνωση της εξαγοράς του συλλόγου είναι η αποστολή της τελικής επιβεβαίωσης συμφωνίας από την αγγλική λίγκα.

Τέλος δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ατζούν μπαίνει στον χώρο του ποδοσφαίρου μιας και στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.