Ο απόλυτος χαμός στο πρώτο τρέιλερ για το Spider-Man: No Way Home – ΒΙΝΤΕΟ

Επιτέλους! Μετά τις διαρροές των τελευταίων ημερών, η Sony Pictures και η Disney έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το Spider-Man: No Way Home. Ο Τομ Χόλαντ επιστρέφει ως Spider-Man, και όπως φαίνεται από το τρέιλερ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα σωρό απειλές και εχθρούς.

Η νέα ταινία του “Spidey” είναι το μεγάλο στοίχημα της Sony και της Disney, οι οποίες εισάγουν στοιχεία και χαρακτήρες από τις παλαιότερες ταινίες του Ανθρώπου Αράχνη στο MCU. Στο τρέιλερ εμφανίζονται ο Άλφρεντ Μολίνα ως Doctor Octopus και μία βόμβα του Green Goblin (από την πρώτη τριλογία του Sam Raimi).

O Doctor Octopus του Άλφρεντ Μολίνα

Η βόμβα του Green Goblin

Μετά την αποκάλυψη του μυστικού του Πίτερ Πάρκερ στο τέλος του Spider-Man: Far From Home, ο Spidey ζητάει τη βοήθεια του Doctor Strange (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς), προκειμένου με τη μαγεία του να κάνει όλους να ξεχάσουν την πραγματική του ταυτότητα. Ο Doctor Strange κάνει το μαγικό του, το οποίο ανοίγει ένα portal και ξεσπάει ο κακός χαμός.

Στη ταινία θα εμφανιστεί και ο Τζ. Κ. Σίμονς ως Τζέι Τζόνα Τζέιμσον. Στο τρέιλερ δεν εμφανίστηκε κάποιος άλλος Spider-Man, με τις φήμες θέλουν τον Άντριου Γκάρφιλντ (Spider-Man) και τον Τόμπι Μαγκουάιρ (The Amazing Spider-Man) να συμμετέχουν στην ταινία. Φυσικά η Marvel συνηθίζει αφήνει εκτός τρέιλερ τις μεγάλες αποκαλύψεις των ταινιών της.

Δείτε το πρώτο επικό trailer της ταινίας

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ