Ντίνος Σιωμόπουλος: «Θα σκότωνε και εμένα και τα παιδιά μου» – Η αποκάλυψη on air

Με αφορμή την παράσυρση μίας ηλικιωμένης γυναίκας στην Κρήτη, την οποία εγκατέλειψε ασυνείδητος οδηγός της μηχανής, ο Ντίνος Σιωμόπουλος αποκάλυψε ένα δικό του περιστατικό κατά το οποίο, όπως είπε, γλίτωσε από τύχη αυτός και τα παιδιά του.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στο Mega το πρωί της Κυριακής (19/11), ανέφερε πως ένας οδηγός παραβίασε το κόκκινο φανάρι, κι αν ο ίδιος δεν είχε καθυστερήσει να ξεκινήσει με το δικό του όχημα, ίσως να κάναμε λόγο για μία τραγική κατάληξη.

«Όταν περνάς το κόκκινο, είναι σαν να έχεις ένα πιστόλι και να πυροβολείς εκείνη τη στιγμή, γιατί έχεις μεγάλη πιθανότητα να σκοτώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Όπως επεσήμανε, μιλούσε με ένα από τα παιδιά του και δεν ξεκίνησε αμέσως από το φανάρι. «Ήμουν τυχερός. Περνάει ένας τύπος μπροστά… Παιδιά, τέτοιο κόκκινο δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου. Θα με είχε σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου, και ο ίδιος θα είχε σκοτωθεί προφανώς. Αλλά δεν μιλάμε τώρα να περάσει ο άλλος το κόκκινο για χιλιοστά δευτερολέπτου, εδώ μιλάμε ότι πέρασε το κόκκινο… κόκκινο. Το “ευχαριστήθηκε” ρε παιδί μου, το “χάρηκε”».».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ