Νίνο: «Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα» – Η εξομολόγηση για την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «Έλεος», βρέθηκε καλεσμένος ο Νίνο.

Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός μίλησε για την απόπειρα δολοφονίας που έγινε εις βάρος του, ωστόσο στη συνέχεια τον ενημέρωσαν πως έγινε λάθος.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην σκέφτεται υπαρξιακά. Δεν σκέφτονται οι άνθρωποι που πάμε, ποιοι είμαστε; Πιστεύω στον Θεό, σταματάω, ξανά ξεκινάω. Το on off γίνεται γιατί ακούω ανθρώπους που λένε “Δόξα το θεό” και με έχουν πληγώσει τέτοιοι άνθρωποι. Πιστεύω στην ύπαρξη γενικότερα. Είμαστε για λίγο εδώ! Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένος με τον θάνατο», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με την περιπέτεια που έζησε, είπε: «Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Με είχαν “γαζώσει” με ένα καλάσνικοφ. Είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας αλλά μου είπαν ότι έγινε λάθος. Έχω πει στον εαυτό μου να μην το λέω πια. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη. Σαν να έγινε χθες είναι στο μυαλό μου. Έγινε το 2007 και το 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα, πάλευα.

Δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν όλες οι μνήμες, τότε άρχισα να ζω πραγματικά. Τότε ξεκίνησα να διαβάζω την Καινή Διαθήκη καθημερινά, μετά διάβαζα για τα όνειρα. Γυρνώντας από το μαγαζί με πήρε ο Ηλίας τηλέφωνο και μου είπε να πάω από το σπίτι. Ήμουν μόνος, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη, με την οποία διατηρεί ακόμα καλές σχέσεις.

Όπως τόνισε, το όνομα της πρώην συζύγου του δεν είχε καμία αρνητική ή θετική επίδραση στην επαγγελματική του ζωή αφού κατάφεραν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή ξεχωριστή όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο ίδιος έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου και δεν δηλώνει ερωτευμένος, αν και τον τελευταίο καιρό ακούγονται φήμες ότι μπορεί να έχει σχέση με τη Ζοζεφίν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ