Νίνα Βλάχου: Η επική ατάκα του Κωνσταντίνου Καραμανλή – Η αμοιβή για την πρώτη ΦΩΤΟ του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη

Αναδρομή στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Νίνα Βλάχου, η οποία αναφέρθηκε σε σημαντικούς ανθρώπους που γνώρισε και τις ξεχωριστές στιγμές που βίωσε.

Η πασίγνωστη δημοσιογράφος, μιλώντας στην εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη” αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όπως είπε: “Στις Διπλοπενιές περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα από κορίτσια της σχολής. Μας αγαπούσαν όλοι. Και η Αλίκη πάρα πολύ και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Εμένα με έβλεπαν καμιά φορά μετά κάπου έξω και φώναζαν “η Νίνα, η Νίνα”. Βέβαια, με την Αλίκη αργότερα γίναμε πολύ φίλες… Μια πολύ γλυκιά γυναίκα”.

Στη συνέχεια θυμήθηκε το πρώτο δελτίο ειδήσεων στην ΥΕΝΕΔ: “Έκανα σταυρουδάκι με τα χέρια μου, έτρεμε η φωνή και προσπαθούσα να την κάνω πιο βάρια για να μοιάζει στην Λιάνα Κανέλλη” και ακολούθως μίλησε για το πέναλτι που της επέβαλαν επειδή “είχα σπάσει το χέρι μου και δεν έδεσα τα μαλλιά μου, και γι’ αυτό πήρα πέναλτι, για μία εβδομάδα να μην πως ειδήσεις”

Για τη γνωριμία της με τους πολιτικούς ηγέτες της εποχής είπε: “Ήταν 21 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής, το 1977, που ο Καραμανλής γιόρταζε κιόλας. Όταν γνώρισα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μου είπε “εμείς οι δυο έχουμε ένα κοινό, μας αδικεί ο φακός”. Το 1977 ήταν ασπρόμαυρη η τηλεόραση και δεν του άρεσε η εμφάνισή του… Μου ζήτησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να μιλήσω στη Ρηγίλλης και δεν με άφησε ο διευθυντής μου” αποκάλυψε, ενώ μιλώντας στο ποσό που πήρε για την πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη, σημείωσε:

“Πέτυχα τη Δήμητρα Λιάνη με τον Ανδρέα Παπανδρέου στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση, ένα λιτό για δύο γεύμα σε μαγαζί της Κηφισιάς. Άκουσα μια γνώριμη φωνή και τους πέτυχα να παίρνουν το μεσημεριανό τους και ζήτησα να τους φωτογραφίσω. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ρώτησε τη Δήμητρα αν δέχεται να τους φωτογραφίσω… Για τη φωτογραφία, που έγινε χαμός, πήρα ένα μεγάλο πριμ, τώρα δεν θυμάμαι αν ήταν 3 μισθοί, μπορεί να ήταν και 13”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ