Νίκος Χατζηνικολάου: Το μεγαλύτερο μπάχαλο είναι αυτό των τριών θεσμών – ΒΙΝΤΕΟ

“Μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο χρόνο και πόση προσπάθεια ξοδεύουν οι Ευρωπαίοι προκειμένου να κάνουν επικοινωνιακή πολιτική” σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

“Δημιουργείται στην ελληνική κοινωνία η εντύπωση ότι προσπαθούν να λειτουργήσουν τιμωρητικά απέναντι στην Ελλάδα και τιμωρητικά απέναντι στην κυβέρνησή της. Ότι προσπαθούν δηλαδή για λόγους παραδειγματισμού κι επειδή υπάρχουν εκλογές σε αρκετές χώρες της Ευρώπης να δημιουργήσουν μια αίσθηση ότι αντιμετωπίζουν με σκληρό τρόπο και χωρίς να της δίνουν κανέναν περιθώριο να πάρει ανάσα μια χώρα που είναι σε τρομερή δυσκολία. Μια χώρα που εξαιτίας των δικών τους λαθών βρέθηκε με ανεργία στο 27%, με το ένα τρίτο της κοινωνίας πτωχοποιημένο” ανέφερε.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε επίσης: “Αν μιλούμε για μπάχαλο, το μεγαλύτερο μπάχαλο είναι αυτό των τριών θεσμών, που ο καθένας απ’ αυτούς λέει άλλα. Άλλα λέει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, άλλα λέει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, άλλα λέει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Ας λείπουν τα αστειάκια λοιπόν”.

Δείτε το βίντεο του Star

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ