Νίκος Χατζηνικολάου: Η κυβέρνηση στρογγυλεύει λίγο τις διατυπώσεις – ΒΙΝΤΕΟ

«Το κλίμα της Παρασκευής δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό κλίμα που έχει επικρατήσει πια σε ολόκληρη την Ευρώπη», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

«Η ελληνική κυβέρνηση στρογγυλεύει λίγο τις διατυπώσεις. Για παράδειγμα η λέξη “κούρεμα” δεν υπάρχει πια πάνω στο τραπέζι, δεν ακούγεται η λέξη “κούρεμα” στο τραπέζι. Ο δε κύριος Βαρουφάκης στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στην «Αγορά» το Σάββατο είπε ότι δεν έχει κανέναν φετιχισμό και κανένα θέμα στο πως θα λέγεται η ελάφρυνση του χρέους», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε:

«Αν λοιπόν οι εταίροι αποδεχθούν να δώσουν σε συμβολικό επίπεδο μία αλλαγή σε ότι αφορά την εθνική μας κυριαρχία, να μην μας ελέγχει η τρόικα αλλά τα θεσμικά ευρωπαϊκά όργανα, αν από την άλλη πλευρά η ελληνική κυβέρνηση αφήσει κατά μέρος τη λέξη “κούρεμα” και πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα με τρόπο που δεν θα απαιτεί ψήφο από τα κοινοβούλια, πιστεύω ότι θα προχωρήσουν προς μία συμφωνία γέφυρα που θα μας πάει μέχρι τον Ιούνιο – Ιούλιο και βλέπουμε». 

 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ