Νίκος Χατζηνικολάου: Εξακολουθεί να είναι φαβορί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος – ΒΙΝΤΕΟ

«Κατά τη γνώμη μου εξακολουθεί να είναι φαβορί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για τον υποψήφιο πρόεδρο Δημοκρατίας.

«Ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε βέβαια πολλές αντιδράσεις τις τελευταίες μέρες για την επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου, όχι μόνο από την Αριστερή Πλατφόρμα, η οποία δεν βάζει βέτο. Η διαφωνία της Αριστερής Πλατφόρμας είναι με το να επιλεγεί υποψήφιος από την Κεντροδεξιά. Η Αριστερή Πλατφόρμα πιστεύει, και ο κ. Λαφαζάνης, ότι είναι μία ιστορική στιγμή για την Αριστερά και θα μπορούσε να εκλέξει τον δικό της Πρόεδρο», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε:

«Φαίνεται όμως ότι οι αντιδράσεις για τον κ. Αβραμόπουλο υπήρξαν και από ορισμένους προεδρικούς βουλευτές. Όλα αυτά δημιούργησαν μία σχετική αναταραχή και οδήγησαν στην απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, την πρότασή του να την συζητήσει με την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, ώστε να μην έχει στη συνέχεια διαρροές».

«Κατά τη γνώμη μου η επιλογή Κεντροδεξιού υποψηφίου είναι μάλλον η πιθανότερη. Και ο Πάνος Καμμένος μαθαίνω ότι πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Στο τραπέζι είναι από την Κεντροδεξιά τρία ονόματα. Κατά τη γνώμη μου φαβορί παραμένει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Αν οι πιέσεις ενταθούν υπάρχουν άλλα δύο ονόματα αυτό του Προκόπη Παυλόπουλου και της Ντόρας Μπακογιάννη», σημείωσε.

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ