Νίκος Χατζηνικολάου: Είναι συγκρουσιακή αλλά έντιμη η Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

“Υπάρχει ένα στοιχείο υπερβολής. Θεωρώ ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου σαν Πρόεδρος της Βουλής έχει κάνει θετικά πράγματα, έχει πάρει κάποιες θετικές πρωτοβουλίες στο Κοινοβούλιο, ο χαρακτήρας της όμως είναι γνωστός. Είναι συγκρουσιακός χαρακτήρας και αυτό την έχει οδηγήσει πολλές φορές σε κάποιες υπερβολές” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

“Αυτό δεν σημαίνει κατά τη γνώμη μου ότι έχουν το δικαίωμα όσοι της ασκούν κριτική να οδηγούνται κι εκείνοι στην υπερβολή” πρόσθεσε.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συνέχισε λέγοντας: “Ορθά η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει η Βουλή να είναι ανοιχτή στους πολίτες, ορθότατα θέλει να έχουν το δικαίωμα όσοι διαμαρτύρονται να καταθέσουν ένα ψήφισμα αλλά λάθος η διαδικασία την οποία επέλεξε για να το δηλώσει. Θεωρώ δηλαδή ότι θα έπρεπε η Πρόεδρος της Βουλής να επικοινωνήσει είτε με τη φυσική είτε με την πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ, δηλαδή είτε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, είτε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και να πει τις ενστάσεις της για τα μέτρα ασφαλείας στη Βουλή. Δεν της έφταιγε ο αστυνομικός έξω από το κτίριο της Βουλής, ο οποίος υλοποιεί τις εντολές που του έχει δώσει η ηγεσία του”.

 

Δείτε το βίντεο του Star

Διαβάστε επίσης

Επίθεση της Κωνσταντοπούλου στα ΜΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ