Νίκος Μουτσινάς: “Καρφώνει” τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Ιωάννα Τούνη

Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία που απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει στο “Καλό Μεσημεράκι” τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ δεν δίστασε να βάλει στο στόχαστρο τις πρόσφατες αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, κατά την διάρκεια του stand up του στην εκπομπή του, αναφέρθηκε στο ταξίδι του γνωστού τενίστα στο Μαλιμπού, αλλά και στην επίσκεψη της δημοφιλούς influencer στο Ντουμπαί.

“Το μυαλό του είναι σε ένα μαγικό μέρος. Στα μπαλάκια του όλα… Του τένις. Την ξεγνοιασιά του να είχα. Αν ακούσεις τίποτα μαχητικά αεροπλάνα, μην ασχοληθείς, θα είναι ο Ευαγγελάτος. Το έχει πολύ με το timing ο Στέφανος. Πώς είναι και η Τούνη; Έχει πάει Ντουμπάι. Μπήκε στη λιμουζίνα και μας ενημέρωσε. Δεν είχες αγωνία; Μπράβο. Μα Θέλεις να το ξέρεις αυτό. Βοηθάει στο γενικότερο καλό, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα. Λιμουζίνα στο Ντουμπάι εν μέσω πολέμου. Θέλουν να τα πουν όλα, με το κινητό στο χέρι” είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής για την Ιωάννα Τούνη και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ