Νίκος Μουτσινάς: Γιατί χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο – Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Νίκος Μουτσινάς. Ωστόσο, δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα επιστρέψει σύντομα στο πόστο του, όπως γνωστοποιήθηκε μέσα από το Instagram της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι».

«Παιδιά, σήμερα δεν θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά. Επιστρέφουμε σύντομα», ανέφερε η ανάρτηση.

υγεία Μουτσινά

Σύμφωνα με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Νίκος Μουτσινάς έχει μία φλεγμονή που δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο. Είναι πιθανό να σχετίζεται με τους πόνους που είχε στο στομάχι τον τελευταίο καιρό.

«Παραμένει από το μεσημέρι της Δευτέρας, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρει εξιτήριο σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μια φλεγμονή, η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι το σαββατοκύριακο. Πήρε μια αντιβίωση αλλά δεν κατάφερε να την αντιμετωπίσει στο σπίτι και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι το “Καλό Μεσημεράκι” δεν θα βγει σήμερα και το πιθανότερο είναι να μην βγει και όλη την εβδομάδα. Ωστόσο, ο Νικός Μουτσινάς είναι καλά δεν είναι κάτι σοβαρό», πρόσθεσε σχετικά με τη κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησε και η Ματίνα Νικολάου, η οποία είπε: «Δεν έχω να σας πω νεότερο. Έχω να σας πω ότι είναι καλά, έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο να κάνει κάποια πράγματα. Θα βγει και θα είναι κούκλος πάλι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ