Νίκος Κοκλώνης: Αποχωρεί από το ΟΡΕΝ – Πώς πήρε την απόφαση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Κοκλώνης μιλώντας στην εκπομπή ‘Happy Day’ αποκάλυψε ότι έχει πάρει την απόφαση να φύγει από τον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ. “Νόμιζα πως δεν θα τα πούμε αυτά, αλλά αφού τα λέμε ας ξεκινήσουμε. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό, όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, όπως το “Ευτυχείτε” και το “Έλα Χαμογέλα”, να πω ότι σταματάω και παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη θεωρώ ότι κατά 99,9% έχω φύγει από το Open”, είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

“Βάζω πάντα τα προσωπικά ζητήματα σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω business. Νομίζω πως έχει αλλάξει στρατηγική το πρόγραμμα και γενικότερα το κανάλι και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Οπότε πολύ φιλικά είπα σε εμένα να σταματήσω τη συνεργασία. Τώρα αν έρθει ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή έχω αποφασίσει να φύγω από το Open σαν παρουσιαστής. Το Just τον Σεπτέμβριο θα βγει στον αέρα τώρα πού, πώς και γιατί πάλι μαζί θα τα πούμε”, σημείωσε και πρόσθεσε:

“Πριν γίνει όλο αυτό με την καραντίνα ξεκίνησα να αλλάζω το Celebrity Travel. Αντί να πηγαίνω με celebrities κάπου ξεκίνησα να γράφω επεισόδια, έχω γράψει ένα στην Κολομβία, που ακολουθώ περίεργα πράγματα, τους δρόμους της κοκαΐνης, έκανα συνέντευξη στον αδελφό του Πάμπλο Εσκομπάρ. Δεν έχω προλάβει να τελειώσω τον κύκλο, έχω γυρίσει έξι επεισόδια. Ήθελα να κάνω άλλα δέκα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ