Netflix Top 10 (24/4): Oι δημοφιλέστερες σειρές αυτήν την στιγμή – Τι βλέπουν οι συνδρομητές στην Ελλάδα

To Netflix προσθέτει συνεχώς νέο περιεχόμενο στη βιβλιοθήκη του και οι συνδρομητές στην Ελλάδα φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει να το ανακαλύπτουν.

Netflix: 3 υποτιμημένες σειρές που αξίζει να παρακολουθήσετε

Το Top 10 των σειρών στην Ελλάδα ανανεώθηκε και για αυτό είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να μείνετε σπίτι, να χαλαρώσετε και να δείτε μία νέα σειρά στο Netflix.

Παρακάτω θα βρείτε τις σειρές που βλέπουν οι συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή.

Netflix: Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας (22/4-28/4) – 10 ταινίες και σειρές που έρχονται στην πλατφόρμα

Νetflix Top 10: Oι καλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή (24/4)

  1. Μικρό Ταρανδάκι
  2. Ανθρακίτης
  3. The Gentlemen
  4. Το πρόβλημα των 3 σωμάτων
  5. Απατεώνες
  6. Μία νύχτα του Μεσοκαλόκαιρου
  7. Ένας Κόσμος Γεμάτος Ζωή
  8. Ripley
  9. Η αεροπειρατεία της πτήσης 601
  10. Heartbreak High

Μικρό Ταρανδάκι

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.

Ανθρακίτης

Μια παλιά υπόθεση ανοίγει όταν ένας ρεπόρτερ εξαφανίζεται, οδηγώντας την κόρη του σε μια μικρή ορεινή πόλη που είναι στοιχειωμένη από μια αίρεση, μυστικότητα και θάνατο.

The Gentlemen

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Το πρόβλημα των 3 σωμάτων

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις, καθώς οι νόμοι της επιστήμης καταρρέουν και μια υπαρξιακή απειλή αναδύεται.

Απατεώνες

Όταν ξεσπά πόλεμος σε συμμορίες της Ευρώπης για ένα κέρμα ανεκτίμητης αξίας, ένας απόμαχος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων σχεδιάζει με έναν κακοποιό μια τελευταία ληστεία.

Μία νύχτα του Μεσοκαλόκαιρου

Η Καρίνα συγκεντρώνει την οικογένειά της για παραδοσιακές σουηδικές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά η ευτυχής περίσταση πάει στραβά όταν βγαίνουν στο φως μακροχρόνια μυστικά.

Ένας Κόσμος Γεμάτος Ζωή

Αυτή η συγκλονιστική σειρά για τη φύση με αφηγήτρια την Κέιτ Μπλάνσετ εξερευνά την ευφυΐα, την ευρηματικότητα και την αλληλεξάρτηση της ζωής στον πλανήτη μας.

Ripley

Ένας απατεώνας παρασύρεται σ’ έναν κόσμο πλούτου και προνομίων όταν αναλαμβάνει μια αποστολή στην Ιταλία. Για ν’ αποκτήσει τη ζωή που θέλει, δημιουργεί έναν ιστό ψεμάτων.

Η Αεροπειρατεία της Πτήσης 601

Σε μια αεροπειρατεία, δυο αεροσυνοδοί πρέπει να ξεγελάσουν τους αεροπειρατές εν μέσω έντονων διαπραγματεύσεων στον αέρα και στο έδαφος. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.

Heartbreak High

Μια εμπρηστική τοιχογραφία αποκαλύπτει τις μυστικές ξεπέτες στο Λύκειο Χάρτλεϊ. Η δημιουργός της, η Άμερι, πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσάρεστες συνέπειες στο περιθώριο.
Πρωταγωνιστούν:Αγιέσα Μάντον,Τζέιμς Μαγιούς,Κλόι Χέιντεν
Δημιουργοί:Hannah Carroll Chapman

Πηγή: FOXreport.gr

Προσοχή: Χάκερ μπορούν να υποκλέψουν τις πληροφορίες σας αν χρησιμοποιείτε το δωρεάν Wi-Fi του αεροπλάνου – Πώς να προστατευτείτε 

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με τον πράκτορα του FBI σε 19 δευτερόλεπτα;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ