Netflix Top 10 (24/3/24): Αυτές είναι οι σειρές που βλέπουν όλοι στην Ελλάδα

Διανύουμε ακόμη ένα τριήμερο, καθώς την Δευτέρα είναι η 25η Μαρτίου.  Πολλοί λοιπόν -θα προτιμήσουν να μείνουν σπίτι και να χαλαρώσουν, αν δεν βρίσκονται σε κάποιον κοντινό προορισμό για λίγες ημέρες ξεκούρασης. Ο καναπές είναι το ιδανικό σημείο χαλάρωσης και το Netflix η καλύτερη παρέα.

Στην δημοφιλή πλατφόρμα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα επεισόδια των ολοκαίνουριων σειρών που έχουν προστεθεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά αν θέλουμε μπορούμε να ανατρέξουμε σε παλαιότερες πετυχημένες σειρές. Δεν θα χρειαστεί να ψάξουμε και πολύ, καθώς μπορούμε να επιλέξουμε μία από τις σειρές που βρίσκονται στο Top 10 του Netflix.

Παρακάτω θα βρείτε τις σειρές που βλέπουν οι συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή (24/3/2024).

Netflix Top 10: Oι καλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή

  1. Το πρόβλημα των 3 Σωμάτων
  2. The Gentlemen
  3. Ανθρωποκτονίες Νέα Υόρκη
  4. Σιδερένιο Βασίλειο
  5. Bandidos – Κυνηγοί
  6. Σώμα με Σώμα: Η Μάχη των 100 – 2η σεζόν: Underground
  7. Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα
  8. Ντετέκτιβ Μονκ
  9. Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου
  10. Supersex

Το πρόβλημα των 3 Σωμάτων

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις, καθώς οι νόμοι της επιστήμης καταρρέουν και μια υπαρξιακή απειλή αναδύεται.

The Gentlemen

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Ανθρωποκτονίες Νέα Υόρκη

Ντετέκτιβ και εισαγγελείς θυμούνται τις πιο δύσκολες υποθέσεις ανθρωποκτονίας σ’ αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων από τον δημιουργό του “Νόμος και Τάξη”.

Σιδερένιο Βασίλειο

Ο Χοακίν Μαντσάδο κυβερνά τη ναρκο-αυτοκρατορία του από το λιμάνι της Βαρκελώνης με σιδερένια πυγμή – ώσπου ένα φορτίο θέτει σε κίνδυνο τη δουλειά και την οικογένειά του.

Bandidos – Κυνηγοί

Μια συμμορία απροσάρμοστων επιχειρεί να αποκαλύψει έναν κρυμμένο θησαυρό των Μάγια. Η στρατηγική τους; Θολή. Η δυναμική τους; Κακή. Ευτυχώς, είναι αρκετά έξυπνοι.

Σώμα με Σώμα: Η Μάχη των 100 – 2η σεζόν: Underground

Επιστρέφοντας με 100 νέους παίκτες που διαγωνίζονται για τον τίτλο του απόλυτου σώματος, αυτός ο σκληρός παγκόσμιος διαγωνισμός ανεβάζει τις προκλήσεις σε άλλα επίπεδα.

 

Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα!

Βασισμένο στο νούμερο ένα παιχνίδι σε πωλήσεις στον κόσμο, το Hot Wheels Let’s Race είναι μια σειρά υψηλών οκτανίων που πυροδοτεί και ξεκλειδώνει το πνεύμα διεκδίκησης σε κάθε οδηγό αγώνων! Η σειρά ακολουθεί τη νεότερη γενιά οδηγών αγώνων μέσα από συγκλονιστικούς αγώνες, ακραίους διαγωνισμούς ακροβατικών και συγκλονιστικές προκλήσεις.

Ντετέκτιβ Μονκ

Ένας πανέξυπνος ντετέκτιβ με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή παραιτείται από το σώμα κι αναλαμβάνει σύμβουλος στις πιο δύσκολες υποθέσεις του αστυνομικού τμήματος.

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Άβαταρ πρέπει να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν οχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει.

Supersex

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, αυτή είναι η ιστορία του πώς ο Ρόκο Σιφρέντι ξέφυγε από τη φτώχεια κι έγινε ο μεγαλύτερος πορνοστάρ του κόσμου.

Πηγή: FOXreport.gr

Προσοχή: Χάκερ βρήκαν τρόπο για να ανοίγουν εκατομμύρια κάρτες-κλειδιά σε δωμάτια ξενοδοχείων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Εκπληκτικές μυθολογικές ιστορίες από όλο τον κόσμο – Από τον αγγελιοφόρο σκίουρο στον… δίδυμο αδερφό του Ηρακλή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ