Netflix Top 10 (17/4): Αυτές είναι οι σειρές που βλέπουν όλοι αυτή την στιγμή

Το Top 10 του Netflix διαφοροποιείται ανάλογα με τις νέες προσθήκες σειρών και ταινιών.  Στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας υπάρχουν άπειρες επιλογές για όλα τα γούστα, ενώ συνεχώς προστίθεται νέο περιεχόμενο. Έτσι, σίγουρα αν επιλέξεις να καθίσεις σπίτι και να χαλαρώσεις στον καναπέ, σίγουρα θα βρεις κάποια σειρά που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ας δούμε όμως ποιες σειρές βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή (17/4)

  1. Ανθρακίτης
  2. Μικρό Ταρανδάκι
  3. Μία νύχτα του Μεσοκαλόκαιρου
  4. Απατεώνες
  5. Το πρόβλημα των 3 σωμάτων
  6. The Gentlemen
  7. Η αεροπειρατεία της πτήσης 601
  8. Heartbreak High
  9. Ripley
  10. Τα φτερά της φιλοδοξίας

Ανθρακίτης

Μια παλιά υπόθεση ανοίγει όταν ένας ρεπόρτερ εξαφανίζεται, οδηγώντας την κόρη του σε μια μικρή ορεινή πόλη που είναι στοιχειωμένη από μια αίρεση, μυστικότητα και θάνατο.
Πρωταγωνιστούν:Χατίκ,Νοεμί Σμιντ,Καμίλ Λου
Δημιουργοί:Φανί Ρομπέρ,Μαξίμ Μπερθεμί,Μεχντί Ουαχάμπ

Μικρό Ταρανδάκι

Όταν ένας επίδοξος κωμικός κάνει μια πράξη καλοσύνης σε μια ευάλωτη γυναίκα, πυροδοτεί μια ασφυκτική εμμονή που απειλεί να καταστρέψει τη ζωή και των δύο.
Πρωταγωνιστούν:Ρίτσαρντ Γκαντ,Τζέσικα Γκάνινγκ,Νάβα Μάου
Δημιουργοί:Ρίτσαρντ Γκαντ

Μία νύχτα του Μεσοκαλόκαιρου

Η Καρίνα συγκεντρώνει την οικογένειά της για παραδοσιακές σουηδικές καλοκαιρινές διακοπές, αλλά η ευτυχής περίσταση πάει στραβά όταν βγαίνουν στο φως μακροχρόνια μυστικά.
Πρωταγωνιστούν:Περνίλα Όγκουστ,Ντένις Στούρχοϊ,Αμάλια Χολμ

Απατεώνες

Όταν ξεσπά πόλεμος σε συμμορίες της Ευρώπης για ένα κέρμα ανεκτίμητης αξίας, ένας απόμαχος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων σχεδιάζει με έναν κακοποιό μια τελευταία ληστεία.

Το πρόβλημα των 3 σωμάτων

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις, καθώς οι νόμοι της επιστήμης καταρρέουν και μια υπαρξιακή απειλή αναδύεται.

The Gentlemen

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Η Αεροπειρατεία της Πτήσης 601

Σε μια αεροπειρατεία, δυο αεροσυνοδοί πρέπει να ξεγελάσουν τους αεροπειρατές εν μέσω έντονων διαπραγματεύσεων στον αέρα και στο έδαφος. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα.
Πρωταγωνιστούν:Μόνικα Λοπέρα,Άντζελα Κάνο,Κρίστιαν Τάπαν
Δημιουργοί:Πάμπλο Γκονζάλεζ,Σι Ες Πρινς

Heartbreak High

Μια εμπρηστική τοιχογραφία αποκαλύπτει τις μυστικές ξεπέτες στο Λύκειο Χάρτλεϊ. Η δημιουργός της, η Άμερι, πρέπει να αντιμετωπίσει τις δυσάρεστες συνέπειες στο περιθώριο.
Πρωταγωνιστούν:Αγιέσα Μάντον,Τζέιμς Μαγιούς,Κλόι Χέιντεν
Δημιουργοί:Hannah Carroll Chapman

Ripley

Ένας απατεώνας παρασύρεται σ’ έναν κόσμο πλούτου και προνομίων όταν αναλαμβάνει μια αποστολή στην Ιταλία. Για ν’ αποκτήσει τη ζωή που θέλει, δημιουργεί έναν ιστό ψεμάτων.

Τα Φτερά της Φιλοδοξίας

Μια νεαρή φαν μιας γνωστής παρουσιάστριας καταφέρνει να μπει στην ομάδα της κι έρχεται αντιμέτωπη με τα δεινά της φιλοδοξίας, του φθόνου και της επιθυμίας να γίνει όνομα.
Πρωταγωνιστούν:Μπίρτσε Άκαλαϊ,Μιράι Ντανέρ,Ιμπραήμ Σελικόλ
Δημιουργοί:Μερίτς Ατζεμί

Πηγή: FOXreport.gr

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με το αγόρι και το κορίτσι σε 11 δευτερόλεπτα;

«Καμπανάκι» από την Google για δισεκατομμύρια χρήστες του Gmail – Η «προειδοποίηση των 7 λέξεων» που σας καλεί να δράσετε για να αποφύγετε τον κίνδυνο απάτης

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ