Netflix Top 10 (10/3): Ποιες ταινίες βρίσκονται στην κορυφή – Ό,τι πρέπει για Κυριακή

Η Κυριακή είναι η ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε στον καναπέ με μια καλή ταινία. Το Netflix προσφέρει μια πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα, από κλασικές ταινίες μέχρι νέες κυκλοφορίες.. Είτε ψάχνετε για γέλιο, συγκίνηση ή δράση, σίγουρα θα βρείτε μια ταινία που θα σας αρέσει.

Ας δούμε όμως ποιες ταινίες βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Κυριακή 10 Μαρτίου 2024.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή

  • 1. Δεσποσύνη
  • 2. Κωδικός 8: Μέρος 2
  • 3. The International
  • 4. Εγώ ο Απαισιότατος 3
  • 5. Κωδικός 8
  • 6. Miraculous World: Νέα Υόρκη, Ενωμένοι Ήρωες
  • 7. Μνημείων Άνδρες
  • 8. Spaceman
  • 9. Τα Στρουμφάκια, το χαμένο χωριό
  • 10. Minions

Δεσποσύνη

Ο γάμος μιας νεαρής γυναίκας με έναν γοητευτικό πρίγκιπα μετατρέπεται σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης, όταν την προσφέρουν ως θυσία σε έναν δράκο που βγάζει φωτιές.

Κωδικός 8: Μέρος 2

Στο σίκουελ του “Κωδικός 8”, ο Κόνορ (Ρόμπι Άμελ) έχει αποφυλακιστεί, εργάζεται ως επιστάτης σε ένα κοινοτικό κέντρο και δεν έχει καμία σχέση πια με τον παλιό του συνεργάτη Γκάρετ (Στίβεν Αμέλ). Η προσπάθεια του Κόνορ να μείνει μακριά από μπελάδες αποτυγχάνει, όταν αναγκάζεται να βοηθήσει τη 14χρονη Παβ (Σίρενα Γκουλάμγκαους) να ξεφύγει από μια συμμορία διεφθαρμένων αστυνομικών με επικεφαλής τον αρχιφύλακα Κινγκ (Άλεξ Μάλαρι Τζούνιορ). Ο Κινγκ χρησιμοποιεί τα νέα ρομποτικά σκυλιά K9 για να εντοπίσει την Παβ, ενώ ο Κόνορ πρέπει για ακόμη μία φορά να ζητήσει βοήθεια από τον Γκάρετ και την ομάδα του. Μπορεί όμως να εμπιστευτεί εκείνον που εξ αρχής τον έστειλε στη φυλακή;

The International

Ένας πράκτορας της Ιντερπόλ και μια βοηθός εισαγγελέας απ’ το Μανχάταν ενώνουν δυνάμεις, για να σταματήσουν έναν οικονομικό οργανισμό μπλεγμένο σε διεθνή εμπορία όπλων.

Εγώ ο Απαισιότατος 3

Όταν αποτυγχάνει να συλλάβει ένα παιδί-θαύμα της δεκαετίας του ’80 που έγινε σούπερ-κακούργος, ο Γκρου απολύεται αλλά βρίσκει έναν δίδυμο αδελφό που αγνοούσε για χρόνια.

Κωδικός 8

Σε μια πόλη όπου τα άτομα με υπερδυνάμεις εξοστρακίζονται, ένας άντρας που διοχετεύει ηλεκτρισμό στρέφεται ενάντια στο υπόγειο έγκλημα για να βοηθήσει τη μητέρα του.

Miraculous World: Νέα Υόρκη, Ενωμένοι Ήρωες

Φτάνοντας στη Νέα Υόρκη, η Λέιντιμπαγκ και ο Μαύρος Γάτος συνεργάζονται με Αμερικανούς υπερήρωες για να σταματήσουν τον Χοκ Μοθ από το να κλέψει ένα αρχαίο κολιέ.

Μνημείων Άνδρες

Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάλληλοι μουσείων και ιστορικοί φτιάχνουν μια ετερόκλητη ομάδα με αποστολή να φέρουν πίσω κλεμμένα έργα τέχνης προτού τα καταστρέψει ο Χίτλερ.

Spaceman

Έχοντας διανύσει έξι μήνες μόνος του σε μια ερευνητική αποστολή στο χείλος του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Γιάκουμπ (Άνταμ Σάντλερ) συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του ίσως να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Απεγνωσμένος να διορθώσει την κατάσταση για τη γυναίκα του, Λένκα (Κάρι Μάλιγκαν), δέχεται βοήθεια από ένα μυστηριώδες πλάσμα από την απαρχή του κόσμου, το οποίο κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Χάνους (με τη φωνή του Πολ Ντέινο) συνεργάζεται με τον Γιάκουμπ για να καταλάβει τι πήγε στραβά προτού να είναι αργά. Στην ταινία, σε σκηνοθεσία Γιόχαν Ρενκ και βασισμένη στο μυθιστόρημα Spaceman of Bohemia, πρωταγωνιστούν επίσης οι Κουνάλ Ναγιάρ, Λένα Όλιν και Ιζαμπέλα Ροσελίνι.

Τα Στρουμφάκια, το χαμένο χωριό

Η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Σκουντούφλης και ο Προκόπης κατευθύνονται στο Απαγορευμένο Δάσος για να σώσουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό από τον σατανικό μάγο Δρακουμέλ.

Minions

Τα μπανανί πρωτοπαλίκαρα του “Εγώ, ο Απαισιότατος” πρωταγωνιστούν σε αυτό το πρίκουελ και μας διηγούνται την ιστορία της σχέσης τους με τον ανεπανάληπτο υπέρκακο Γκρου.

Πηγή: FOXreport.gr

«Αδειάζουν αθόρυβα τους λογαριασμούς σας» – Ειδικός προειδοποιεί τους χρήστες Android για επικίνδυνο λογισμικό που κρύβεται σε εφαρμογές

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με την καμηλοπάρδαλη σε 15 δευτερόλεπτα;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ