Netflix: Τι πιο καταστροφικό μπορεί «προβλέψει» το Black Mirror;

Παρόλο που δεν μπορούμε να φανταστούμε τι πιο καταστροφικό θα «προβλέψει» η επιτυχημένη δυστοπική σειρά για το μέλλον της ανθρωπότητας, φαίνεται, σύμφωνα με το Variety, πως οι δημιουργοί ετοιμάζονται να ξαναπιάσουν το πενάκι του σεναριογράφου και να μας καθηλώσουν με μία νέα, 7η σεζόν στο Netflix.

Το 6ο κεφάλαιο του Black Mirror προβλήθηκε νωρίτερα φέτος καταφέρνοντας να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης στην πλατφόρμα του Netflix. Aποτελούμενη από 5 επεισόδια – διάρκεια μίας ώρας και κάτι κατά μέσο όρο – η 6η σεζόν της σειράς ασχολήθηκε με επίκαιρα ζητήματα και τοποθέτησε επί της οθόνης μας τη χειρότερη πιθανή εκδοχή τους. Από τους όρους και τις προϋποθέσεις με τα οποία συμφωνούμε χωρίς να διαβάσουμε μέχρι τα true crime ντοκιμαντέρ, το Black Mirror απέδειξε για ακόμα μία φορά πως γνωρίζει τη συνταγή της επιτυχίας η οποία βρίσκεται στην αυτοκαταστροφική ροπή του ανθρώπινου είδους.

Κάθε σεζόν θέτει υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών των θεατών και η αλήθεια είναι πως οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς θα πρέπει για 7η  φορά να αναμετρηθούν με το ίδιο τους το ταλέντο και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το casting για τη νέα σεζόν και ο αριθμός των επεισοδίων που θα περιλαμβάνει αλλά σύμφωνα με το Variety η παραγωγή πιστεύεται πως θα ξεκινήσει αργότερα φέτος με την ελπίδα πως οι Brooker, Annabel Jones και Jessica Rhoades θα επιστρέψουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Πηγή: FOXreport.gr

Hack επιτρέπει στους χρήστες του TikTok να κάνουν αυτόματο σκρολάρισμα – Πώς να το ενεργοποιήσετε

8 «ανόητα» λάθη που καταστρέφουν την ταχύτητα του Wi-Fi σας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ