Netflix: Κόβει την ανάσα το τρέιλερ για το φινάλε της 4ης σεζόν του Stranger Things – Χαμός στο Twitter

Το Netflix κυκλοφόρησε το επικό τρέιλερ για το φινάλε του 4ης σεζόν του Stranger Things, το οποίο είναι “ντυμένο” με το τραγούδι “Running Up That Hill” της Kate Bush. Τα νέα πλάνα κόβουν την ανάσα και προετοιμάζουν τους φαν της σειράς για ένα τρομακτικό και άκρως συγκινητικό φινάλε.

Το Vol. 2 της 4ης σεζόν του Stranger Things αποτελείται από μόλις δύο επεισόδια, τα οποία θα έχουν τεράστια διάρκεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το 8ο επεισόδιο θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 25 λεπτά, ενώ το 9ο και τελευταίο της σεζόν θα διαρκεί 2 ώρες και 19 λεπτά.

Stranger Things

H μάχη της Eleven με τον Vecna θα ταράξει το Hawkins και η παρέα της θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της για να απωθήσουν τις κακές δυνάμεις του Upside Down.

Netflix: Δείτε το τρέιλερ για το φινάλε της 4ης σεζόν του Stranger Things

Netflix: Η σύνοψη της 4ης σεζόν του Stranger Things

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Stranger Things: Χαμός στο Twitter με το τρέιλερ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ