Netflix: Καινούργια εβδομάδα με ανανεωμένο Top10 – Ποια ταινία κατέκτησε την κορυφή – ΒΙΝΤΕΟ

Καινούρια εβδομάδα από σήμερα και το Top10 του Netflix στην Ελλάδα έχει ανανεωθεί και περιμένει τους συνδρομητές του να το ανακαλύψουν. Τις προηγούμενες ημέρες στη δημοφιλής streaming πλατφόρμα προστέθηκαν αρκετές νέες ταινίες και σειρές, οι οποίες πολύ γρήγορα μπήκαν στο Top10.

Την κορυφή κατέκτησε η νέα ταινίας του Zack Snyder, “Army of the Dead”, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η 2η σεζόν της δραματικής ισπανικής σειράς “Ποιος Σκότωσε τη Σάρα;”. Έκπληξη στην 3η θέση που βρίσκεται η σειρά κινουμένων σχεδίων “Jurassic World: Το κρητιδικό Καμπ”.

Στην πρώτη δεκάδα παρέμειναν για ακόμα μία εβδομάδα η σειρά “Ο Αθώος” και οι ταινίες “Η γυναίκα στο Παράθυρο” και “Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι”

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Flash – Νέα επεισόδια

Καθώς η Εύα εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την Ομάδα Φλας, ο Μπάρι προσπαθεί απεγνωσμένα να δημιουργήσει μια τεχνητή Σπίντφορς για να ανακτήσει τις εξαντλημένες του δυνάμεις.

9. Ατελείωτη Αγάπη

Σε αυτό το ριμέικ της κλασικής καλτ ταινίας του 1981, η προκλητική πρώτη ερωτική σχέση δύο εφήβων γίνεται εμμονή όταν οι γονείς τους προσπαθούν να τους χωρίσουν.

8. Πενήντα αποχρώσεις του γκρι

Μια αφελής φοιτήτρια και ένας πλούσιος και μεγαλύτερος από εκείνη άντρας μπλέκονται σε μια έντονη σχέση και εξερευνούν μαζί ακραίες ερωτικές καταστάσεις.

7. Η Γυναίκα στο Παράθυρο

Κλεισμένη στο σπίτι λόγω αγοραφοβίας, μια ψυχολόγος γίνεται εμμονική με τους νέους της γείτονες και με το να διαλευκάνει ένα φρικτό έγκλημα που είδε απ’ το παράθυρό της.

6. Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης

Οι κατάσκοποι πιγκουίνοι Σκίπερ, Κοβάλσκι, Ρίκο και Στρατιώτης συνεργάζονται με τους πράκτορες του Βόρειου Ανέμου για να νικήσουν την τρελή ιδιοφυΐα, τον Οκτάβιο Μυαλάτη

5. Ζώνη Υψηλού Κινδύνου

Μια μυστική ομάδα του FBI ταξιδεύει στο Ριάντ στη Σαουδική Αραβία για να διερευνήσει μια φονική τρομοκρατική επίθεση της Αλ Κάιντα με στόχο Αμερικανούς.

4. Ο Αθώος

Ένας ακούσιος φόνος οδηγεί έναν άντρα σε έναν σκοτεινό ιστό ίντριγκας και φόνων. Μόλις βρίσκει την αγάπη και την ελευθερία, ένα τηλεφώνημα επαναφέρει τον εφιάλτη.

3. Jurassic World: Το κρητιδικό Καμπ

Έξι έφηβοι που έχουν προσκληθεί σε μια υπερσύγχρονη κατασκήνωση περιπέτειας στη Νήσο Νούμπλαρ πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν όταν δραπετεύουν οι δεινόσαυροι.

2. Ποιος σκότωσε τη Σάρα;

Για να πάρει εκδίκηση, ο Άλεξ θα πρέπει να αποκαλύψει τη σκοτεινή πλευρά της αδελφής του – και να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν γνώρισε ποτέ την αληθινή Σάρα.

1. Army of the DeadΜετά από μια επίθεση ζόμπι στο Λας Βέγκας, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το υπέρτατο ρίσκο και διεισδύει στην απαγορευμένη ζώνη, για τη μεγαλύτερη ληστεία που έγινε ποτέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ