Netflix: Η βελτίωση που θα ενθουσιάσει τους Έλληνες – ΦΩΤΟ

Το Netflix μπορεί το τελευταίο διάστημα να δέχεται έντονη κριτική για την αλλαγή της πολιτικής του σε σχέση με τον μοιρασμό των λογαριασμών, όμως συνεχίζει να βελτιώνει τις εφαρμογές του για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στους συνδρομητές του.

Τι θα δούμε στο Netflix τον Μάρτιο – Όλες οι νέες κυκλοφορίες

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η δημοφιλής streaming πλατφόρμα, οι χρήστες της εφαρμογής του Netflix στις τηλεοράσεις θα μπορούν να αλλάζουν την εμφάνιση και το μέγεθος των υποτίτλων. Πρόκειται για μια βελτίωση η οποία θα βοηθήσει χιλιάδες χρήστες και στην Ελλάδα, οι οποίοι δυσκολεύονται με τους προεπιλεγμένους (default) υπότιτλους.

Πλέον οι χρήστες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μικρό, μεσαίο και μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς, ενώ θα έχουν την δυνατότητα να αλλάξουν το χρώματος και την σκίαση των υποτίτλων. Οι επιλογές είναι: το drop shadow (λευκό κείμενο χωρίς background), dark (λευκό κείμενο με μαύρο background), light (μαύρο κείμενο με λευκό background) και το contrast (κίτρινο κείμενο με μαύρο background).

Netflix: Μειώνεται η συνδρομή σε περισσότερες από 30 χώρες

Netflix υπότιτλοι

Netflix υπότιτλοι

Malaysia Airlines – MH370: Τα 3 επικρατέστερα σενάρια για το μεγαλύτερο αεροπορικό μυστήριο όλων των εποχών

Οι συγκεκριμένες επιλογές υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό στην εφαρμογή του Netflix για τους υπολογιστές, καθώς και στην έκδοση του Netflix στα προγράμματα περιήγησης (browser/web). Από σήμερα υπάρχουν και στο Netflix TV app. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Conviva, το 77% των θεατών του Netflix παγκοσμίως παρακολουθεί το περιεχόμενό του σε smart TVs, TV boxes και gaming κονσόλες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ