Netflix: Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφουν για το sequel του “Enola Holmes” – BINTEO

Το Netflix δεν χάνει χρόνο και συνεχώς ετοιμάζει νέες παραγωγές για ταινίες και σειρές. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοφιλής streaming πλατφόρμα έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή του sequel της ταινίας “Enola Holmes”.

H Μίλι Μπόμπι Μπράουν επιστρέφει και θα ενσαρκώσει ξανά τη μικρή αδερφή του διάσημου ντετέκτιβ, Σέρλοκ Χολμς, τον οποίο θα υποδυθεί και πάλι ο Χένρι Κάβιλ. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Σαμ Κλάφλιν θα επιστρέψει για τον ρόλο του Μάικροφτ Χολμς.

Η ταινία “Enola Holmes” γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε στο Netflix. Βρισκόταν για αρκετές εβδομάδες στα Top10 πολλών χωρών και μάλιστα στον πρώτο της μήνα στην πλατφόρμα, η ταινία μυστηρίου ξεπέρασε τις 76 εκατ. προβολές.

Το Netflix δεν έχει κάνει ακόμα καμία ανακοίνωση για το sequel του “Enola Holmes”, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες ημέρες της παραγωγής της πρώτης ταινίας, το Netflix είχε αποφασίσει για το sequel. Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν είχε τονίσει πως θα ήταν όνειρο για εκείνη να υποδυθεί ξανά την “Enola Holmes”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ