Netflix: Επτά νέοι χαρακτήρες στη 2η σεζόν του “The Witcher” – BINTEO

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης 2ης σεζόν της σειράς “The Witcher” του Netflix, βρίσκονται σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα πολύ στην ολοκλήρωσή τους. Η παραγωγή της σειράς έχει καθυστερήσει αρκετά, καθώς διακόπηκε αρκετές φορές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και λόγω του τραυματισμού του Χένρι Κάβιλ, που ενσαρκώνει τον Geralt of Rivia.

Το Netflix θέλοντας να κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον, ανακοίνωσε τις νέες προσθήκες του cast και αποκάλυψε ποιους χαρακτήρες θα υποδυθούν στη 2η σεζόν του “The Witcher”.

Πιο γνωστός ηθοποιός από τις νέες προσθήκες είναι ο Graham McTavish, ο οποίος θα υποδυθεί τον “Dijkstra”. Ο McTavish ενσάρκωσε τον νάνο “Dwaling” στην τριλογία των Hobbit ταινιών. Η Adjoa Andoh θα υποδυθεί την Nenneke, η Cassie Clare την Phillipa Eilhart, η Liz Carr τη Fenn, ο Kevin Doyle τον Ba’lian, ο Simon Callow τον Codringher και ο Chris Fulton τον Rience.

Οι νέοι χαρακτήρες, που είναι γνωστοί στους fan των βιβλίων και των videogame, “προδίδουν” πως τα νέα επεισόδια του “The Witcher” θα διαδραματίζονται στη Redania.

To trailer της 1ης σεζόν:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ