Νέος έρωτας στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

Ο Στέφανος αποφασίζει να ξεπεράσει τη Μυρτάλη, επιλέγοντας την αγκαλιά που του προσφέρει η Ελένη, μία νέα ηρωίδα που έρχεται στη “Η Γη της Ελιάς“. Η Ελένη έρχεται για να διχάσει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές με τη γλυκιά της παρουσία.

Σε μία περίοδο όπου όλα πάνε άσχημα, ένας νέος έρωτας φαίνεται λυτρωτικός για τον πρωταγωνιστή. Η Μυρτάλη δεν δίνει σημεία ζωής κι εκείνος είναι σίγουρος πως η ιστορία τους έληξε οριστικά και αμετάκλητα. Η Ελένη επιστρέφει από το παρελθόν του Στέφανου και τον πολιορκεί ξανά.

Η ηρωίδα αυτή ήταν ερωτευμένη μαζί του εξαιτίας όμως της Μυρτάλης δεν μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα…  Η Ελένη και ο Στέφανος αποφασίζουν να κάνουν μία νέα αρχή στη Γη της Ελιάς.

γη της ελιάς

Η σχέση τος ξεκινάει πολύ όμορφα παρόλο που το μυαλό του Στέφανου ταξιδεύει ακόμη στον μεγάλο του έρωτα, τη Μυρτάλη. Η μόνη που χαίρετα για αυτή τη σχέση είναι η Αρετή. Θεωρεί πως ο γιος της κατάφερε να ξεπεράσει τη Μυρτάλη και να αφοσιωθεί σε έναν έρωτα.

Η Αρετή γνωρίζει την Ελένη και ενθουσιάζεται από τον γλυκό της χαρακτήρα. Αυτοί που είναι απέναντι σε αυτό είναι ο Στάθης και η Βασιλική. Γνωρίζουν πως η σχέση αυτή είναι ένα ξέσπασμα του Στέφανου για να ξεπεράσει την πρώην του. Τον παροτρύνουν να σκεφτεί πολύ σοβαρά αυτό που ετοιμάζεται να κάνει.

Ο Στέφανος όμως δείχνει κουρασμένος. Θέλει να προχωρήσει τη ζωή του, να ξεχάσει τη γυναίκα που τον έχει πληγώσει τόσο πολύ.

Η Ελένη πετάει από τη χαρά της που κατάφερε να έχει κοντά της τον μεγάλο της έρωτα. Όλα κυλούν όμορφα μέχρι η είδηση αυτή να φτάσει στα αυτιά της Μυρτάλης. Η αντίδρασή της θα είναι συγκλονιστική.

Με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ