Νέα κόντρα στην TV: Τα «καρφιά» Μικρούτσικου – Γκουντάρα για τον Δημήτρη Παπανώτα

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην ελληνική τηλεόραση ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Το «φυτίλι» άναψε μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο OPEN, σχολιάζοντας την επιστροφή του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα», αλλά και τη… σύνταξη που θα έπρεπε να πάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Συγκεκριμένα, για την επιστροφή Γκουντάρα, είπε «αυτό πρέπει να το γιορτάζουμε κάθε χρόνο», ενώ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο τόνισε ότι είναι μια σταθερή αξία, αλλά από κάποια στιγμή και μετά οι άνθρωποι πρέπει να αποσύρονται.

«Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που θέλουν έως τα 95 να δουλεύουν. Δεν έχει οικογένεια, σπίτι, φίλους, ενδιαφέροντα που να θέλει να πάει να ασχοληθεί; Δεν έχει μάλλον» είπε χαρακτηριστικά.

Τη δική τους απάντηση στις δηλώσεις Παπανώτα έδωσαν τόσο ο Γρηγόρης Γκουντάρας, όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο πρώτος είπε ότι «με στενοχωρεί ιδιαίτερα η μικροψυχία”, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε ότι «η κριτική είναι επιτακτική και αν είναι οξεία, είναι και διεισδυτική. Άλλο όμως κριτική οξεία και άλλο τοξική».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε ότι «όταν πριν από δύο χρόνια συμμετείχα στο Big Brother, ο Δημήτρης βγήκε και είπε τι θέλω στην εκπομπή. Αυτός είναι συνταξιοδοτημένος ή πρέπει να συνταξιοδοτηθεί. Τώρα ξαναλέει το ίδιο. Βλέπω τον Φοίβο Δεληβοριά που ετοιμάζει μια νέα εκπομπή και λέγεται «Τα νούμερα». Αυτή είναι η απάντησή μου».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ