Νέα εκπομπή στην ΕΤ3-“Κροίσοι”

Νέα εκπομπή στην ΕΤ3-“Κροίσοι”

 

Μια νέα εκπομπή με τον τίτλο “Κροίσοι” αρχίζει στην ΕΤ3 το ερχόμενο Σάββατο στις 20.00, με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Πανάτσα-Παπαπρίλη. 

Σε αυτήν πρωταγωνιστούν οι νέοι και οι νέες που διαπρέπουν στην Ελλάδα του σήμερα. Οι νέοι “Κρoίσοι” επιβιώνουν στην κρίση και είναι πλούσιοι σε ιδέες, μεράκι, αισιοδοξία και όνειρα. Η εκπομπή τους ακολουθεί στην καθημερινότητά τους και ανακαλύπτει ότι τα ήθη και οι κώδικες μιας γενιάς διαφορετικής μπορούν να γίνουν ιστορίες επιτυχίαςκ και “πλούτου”.

Κάθε τηλεοπτική συνάντηση με τους “Κρoίσους” πλαισιώνεται από ένα πρόσωπο που έχει συμβουλευτικό ρόλο. Το πρώτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στους “διαφορετικούς”.

Ο πρώτος “διαφορετικός” είναι ο Μπάμπης Μπατμανίδης, ένας λαϊκός βάρδος, μια καλτ μορφή της πόλης με φανατικούς θαυμαστές, δημιούργημα ενός αιώνιου φοιητητή της δημοσιογραφίας. Τη σκυτάλη παίρνει ο Βασίλης Μαμπούλας, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας στον -μάλλον παρεξηγημένο- χώρο των γραφείων τελετών, ο οποίος παρουσιάζει “φρέσκες” ιδέες για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον τομέα του. Στην εκπομπή παρουσιάζεται και ο Μαρμέλο Μανιζάτες, ο περιπλανώμενος ταχυδακτυλουργός που έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα. Η αυλαία της εκπομπής πέφτει με τον Γιάννη Σερβετά.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ