Νέα δραματική σειρά στη μάχη της prime time

Μια νέα σειρά, που αναμένεται να απασχολήσει το επόμενο διάστημα, «σκάει» στη μάχη περιεχομένου ανάμεσα στα κανάλια για την prime time της προσεχούς σεζόν. Το όνομα αυτής «Ηλέκτρα».

Πρόκειται για δραματική σειρά, όπως αναφέρει η Reallife, το σενάριο της οποίας βασίζεται στο νέο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, συγγραφέως του «Μαύρου ρόδου», που μεταδίδεται στο Mega.

Η σειρά διατρέχει μια χρονική περίοδο σχεδόν μισού αιώνα, από τη δεκαετία του ’70 έως σήμερα. Η Ηλέκτρα, μια καταπιεσμένη γυναίκα που ζει κάτω από τη σκιά του συζύγου της στις αρχές της δεκαετίας του ’70, κάνει την επανάστασή της και αντιμετωπίζει τις συνέπειες των επιλογών της. Το όνομα «Ηλέκτρα», μάλιστα, δεν αφορά μία, αλλά δύο ηρωίδες, τη γιαγιά και τη συνονόματη εγγονή της, που πιάνει το νήμα της ιστορίας στο σήμερα.

Τη νέα παραγωγή υπογράφει η JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη, που έχει συνδεθεί με τις επιτυχημένες σειρές «Σασμός» και «Αγριες μέλισσες», αλλά και με την πολυαναμενόμενη «Μάγισσα». Ηδη έχει γίνει παρουσίαση της «Ηλέκτρας» στα τρία μεγάλα κανάλια, ενώ στο κάδρο μπαίνουν και σταθμοί που δεν επενδύουν παραδοσιακά στη μυθοπλασία. Η σειρά προορίζεται για σχεδόν καθημερινή μετάδοση, με έως και τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ