Ναταλία Γερμανού: Πώς σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στα social media οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Σάκη Ρουβά και στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της σχολίασαν τα όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Αυτό που είπε ο Σάκης ότι “όλοι βάζουμε το χεράκι μας για να μας συμβούν κάποια πράγματα”, προφανώς και ελπίζω να εννοεί τον Λιγνάδη. Εγώ δε μπορώ να στερήσω στον Σάκη να κρατάει μνήμες αγάπης και θαυμασμού για τον δάσκαλο, μέντορα Δημήτρη Λιγνάδη που γνώρισε στις Βάκχες, όπως και δεν μπορώ να στερήσω από κάποιους που έχουν γνωρίσει τους φερόμενους ως δράστες να κρατάνε συναισθήματα αγάπης”, είπε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε: “Είναι δικαίωμά τους και βεβαίως η συνέπεια του ρίσκο, είναι δικαίωμά τους. Αλλά θα διαφωνήσω. Γιατί δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής και άρρωστος και παλεύει με τον δαίμονα των ναρκωτικών, με έναν άνθρωπο που έχει σεξουαλική διαστροφή, αν αποδειχτεί τελικά ότι αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν είναι το ίδιο με έναν ναρκομανή που παλεύει με τη δική του αρρώστια και βλάπτει τον εαυτό του και όχι κάποιον άλλον”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ