Νανά Παλαιτσάκη: Το νέο της μήνυμα και η πρώτη ΦΩΤΟ μέσα από το νοσοκομείο

Η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη βρίσκεται για τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της.

Τη Δευτέρα το βράδυ η δημοσιογράφος ανέβασε ένα νέο μήνυμα, ευχαριστώντας τους ανθρώπους που τη φροντίζουν στο νοσοκομείο αλλά και όλους εκείνους που της συμπαραστέκονται ψυχολογικά μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη έγραψε στο νέο της μήνυμά στο Facebook:

«Αγαπημένοι μου φίλοι επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή Καρδιολογίας κυρίου Ανδρικόπουλου 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολόγους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι “δεύτερο σπίτι μου ” τα τελευταία 11 χρόνια. 3) Η έγνοια τους για το πώς νιώθω, είναι τόσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου 4) Είναι αδύνατον να απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνύματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα. 5 ) Είμαι πολύ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό 6 ) θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα 8 ) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικά γνωρίζουν τις διαδικασίες 9 ) Αγνοώ μηνύματα “μίσους” καθώς επέλεγα τη φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων. Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπούν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια. 10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε ή που στέλνετε μηνύματα. Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχολήπτες, μοντέρ, αρχισυντάκτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές 11 ) Αυτό που θέλω πολύ είναι ένα Fredo Caputchino μέτριο… Τα φιλιά μου».

Η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ